Tips & Trends

Forever Oak køkken

Køkkentrends 2022

Vi finder fortsat stor inspiration i naturens farver og former, når vi skal vælge materialer til vores køkken, og de bæredygtige valg fylder meget hos den bevidste forbruger.

Læs om fem af de største køkkentrends i 2022 her.

Read more about Køkkentrends 2022
Skydelåger

Billige skydedøre

En flot og funktionel garderobe med billige skydedøre og den rigtige indretning behøver ikke sprænge dit budget. Få en idé om, hvad der påvirker prisen på dine skydedøre og priseksempler på indretningen bag.

Læs mere
Lamelskydedøre

Skydedøre til entre

Møder du et hav af sko, overtøj og tasker når du træder ind i din entré? Få vores bedste tips til at indrette dit entréskab med skydedøre, så alt får sin plads, og entréen bliver skøn at komme hjem til.

Læs mere
Skydedør New Yorker stil

New Yorker skydedør

Glasskydedøre med sorte profiler og sprosser er en elegant løsning, der lader lyset strømme igennem boligen og giver indretningen et industrielt look. Få vores bedste tips til at indrette med New Yorker-skydelåger her.

Læs mere
Glød

Giv dit hjem et sort touch

Sort er et klassisk valg, der spiller godt sammen med mange stilarter. Med sorte detaljer kan du skabe et skarpt og stilet udtryk i dit køkken eller på badeværelset. Få tips og inspiration til at indrette med sort.

Læs mere
Ikon og Urban bad

Bad 11 uundværlige fifs til dit nye badeværelse

Få indretningskonsulentens gode råd og idéer til badeværelset. Ove Povlsen fra Invita Aalborg deler gavmildt ud af sin solide erfaring med at skabe drømmebadevæ­relset. Det er nyttig viden, inden stregerne til dit nye badeværelse er sat.

Læs mere
Susannes nye køkken

Valg af bedste ovn og komfur

Det kan være svært at finde rundt i de mange muligheder, der er, når du skal vælge ovn og komfur. Vi guider dig, så det bliver lettere at afgøre hvilket komfur og ovn, der passer til dig.

Læs mere
Det grønne køkken | Invita

Køkken Køkkentrends 2019

Tendensen er tydelig; Vi vil have træ i køkkenet kombineret med andre naturmaterialer og modige farvevalg. Stilen er et miks af råt og klassisk design krydret med bæredygtige tanker.

Læs mere
Square

Køkken Rustikt køkken

Det rustikke køkken er en autentisk oplevelse, der taler til kreativiteten hos ethvert madøre. Det er et ægte madværksted, hvor du kan partere, ælte og svinge pander rundt.

Læs mere
Glød

Køkken Træ i køkkenet

Træ er et fantastisk materiale at indrette køkkenet med. Den varme glød og det naturlige udtryk har en forførende charme, der er en af grundende til, at træ altid har været et populært materiale i skandinaviske køkkener.

Læs mere