Presse og medier

Athena modehvid med display skuffer

Hædersplads til det vi holder af

Knap 3 ud af 4 danskere ønsker at give køkkenet deres personlige stil og identitet. Derfor har Invita udviklet en ny køkkenmodel, Display, som giver plads til at vise, hvem man er, og hvad man interesserer sig for. F.eks. kan bogen om vin få hæderspladsen i køkkenet – under en plade af glas.

”Godt nok bliver der solgt mange hvide køkkener, men næsten tre ud af fire vil rigtig gerne sætte deres personlige præg på køkkenet, så det ikke bare ligner naboens,” siger Helle Fyllgraf fra Invita Køkkener

Invita er kendt for at lave personlige køkkener, så derfor var det naturligt at gå skridtet videre og udvikle Display, som er en ny køkkenserie, der kan gøre køkkenet helt personligt. Der er også tænk på det praktiske – Display byder nemlig på lette opbevaringsmuligheder. Det kan f.eks. være skærebrætter eller kogebøger, der ligger i en skuffe med åben front og dermed er nemme at få fat i.

De ting, vi omgiver os med, fortæller en masse om den enkeltes smag og stil. Display har netop fokus på at vise de ting frem, som betyder noget for den enkelte. Det kan være arvestykker, der får en hædersplads, eller bøger, kaffe, knive eller andet, som gerne må ses og være lige ved hånden.

Vælg et helt køkken – eller bland selv

”Man kan vælge at lave et helt køkken med Display-moduler, eller man kan mikse elementer fra Display med en anden køkkenmodel. Eksempelvis er Displays træ-elementer flotte sammen med hvide køkkenmoduler,” fortæller Helle Fyllgraf.

Display-elementerne består bl.a. af skuffer med glas i toppen eller på fronten, glasplader, der kan gøres til en del af bordpladen, og skuffesektioner i træ, hvor f.eks. kogebøgerne ligger synligt fremme.

Binder køkkenet sammen med resten af boligen

I designfasen har Invita lagt vægt på, at Display-køkkenet skal være med til at binde køkkenet sammen med resten af boligen. Ved at blande træ og glas ind i designet har man fået et møbellook, som giver en fin overgang mellem f.eks. køkken og stue.

”Vi ved, at 50 pct. ønsker, at hjemmet – via køkkenet – bliver mere stilfuldt. Det ønske går vi efter at opfylde med Display-køkkenet,” siger Helle Fyllgraf.

Åbent hus

I weekenden 28. februar – 1. marts holder Invita åbent hus begge dage fra 10.00 til 15.00. Det er livsnyder-weekend med vinsmagning, og her er lejlighed til at se det nye Display køkken, som i marts og april kan fås med en introduktionsrabat på 25 pct.