Inframe

Inframe

Giv dit køkken ekstra kant Udforsk de grebsløse detaljer, som giver et harmonisk og lækkert køkken.

Athena Modehvid Inframe Eg Natur

Effektfuld design

Med Inframe kan du helt bogstaveligt give dit køkken kant. De grebsløse låger indrammes af smalle lister, som du kan vælge i forskellige finérer og i Invitas designfarver. Kombinationen af de smalle lister og grebsløse låger er en diskret, men effektfuld detalje, der giver dig et stilrent og lækkert køkken.

Du får med andre ord alle muligheder for at få et lækkert køkken, hvor stilren æstetik og funktionalitet går hånd i hånd, når du vælger Inframe.

Oplev også forrammekøkkenet Fusion.

”Oplev, hvordan små detaljer har en stor effekt med Inframe, der giver et stilrent og lækkert køkken.”

Lækkert køkken med personlighed

Med mulighed for at mikse forskellige materialer til lister og låger giver Inframe dig en unik mulighed for at få et lækkert køkken, der emmer af personlighed.

Ved eksempelvis at vælge listerne i lys eg til låger i titanhvid får du et harmonisk resultat, som samtidig fremhæver den stilrene indramning af lågerne. Du kan naturligvis også nedtone indramningen ved at vælge lister og låger i samme farve.

Find inspiration til at skabe et lækkert køkken i vores store køkkengalleri.

Athena Inframe

Vild med det grebsløse køkken?

Er din drøm et køkken med orden og rene linjer?
Måske er disse køkkendesign noget for dig:

Sort er ikke bare sort

Grebsfri minimalisme når det er bedst

Model Highline

Cover

Silkeblød og mat Fenix laminat

Model Cover

Athena

Enkelthed du kan tone efter dine drømme

Model Athena

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Urban i lavagrå

Fås i flere farver og design

Inframe er et designtilvalg, du kan kombinere med alle Invitas låger. Listerne giver et unikt møbellook og kan fås i alle designfarver og finérer.

Det betyder, at du kan få Inframe med malede lågerlåger i højglanslåger i træfinér og laminat.

Inspiration til dine køkkendrømme

Inspirationen kan komme mange steder fra, når du stykker dine køkkendrømme sammen. Uanset om du søger gode råd eller foretrække visuel inspiration, kan du finde det hos os.

Oplev Inframe med egne øjne

Inframe giver utallige muligheder for at få et lækkert køkken, der tilfredsstiller dine designmæssige smagsløg. I din nærmeste Invita-butik kan du se Inframe og opleve, hvordan vi har kælet for alle detaljer i vores nyskabelse.

Du kan også aftale et uforpligtende designmøde med en af vores køkkenkonsulenter, hvis du ønsker råd og vejledning til, hvordan du får et lækkert køkken, der opfylder alle dine køkkendrømme.

Få gode råd til at planlægge dit køkkenkøb.

Lille detalje med stor effekt - Inframe