Creative Lab – Oplev dit nye køkken i 3D

Hvordan ser dit drømmekøkken ud?

Det kan du eksperimentere med i vores Creative Lab køkkendesigner, hvor du selv kan designe dit nye køkken i 3D.

Creative Lab er vores svar på et køkkentegneprogram, der viser dig mulighederne inden for køkkendesign. Det er et godt værktøj til visualiseringen af dit køkken, inden du vælger køkken.

Er du i tvivl om, hvilke farver, materialer og design, der passer bedst sammen, kan du lege køkkendesigner og afprøve det i vores køkkentegneprogram. Derved bliver du mere afklaret, om du mest er til det klassiske hvide køkken eller til det mere farverige køkken. 

Sammensæt dit drømmekøkken og download dit billede - lige til at tage med i butikken. 

Sådan designer du dit køkken

Når du skal designe dit eget køkken, vælger du blot mellem én af vores forskellige køkkenkoncepter med hver sin køkkenopstilling. Når du har valgt ét koncept, kan du designe køkkenet i de farver og materialer, der passer til din stil.

Du ændrer farven ved at klikke på blyanten eller i menuen øverst i venstre hjørne i køkkentegneprogrammet.


Køkkenstilen kan hurtigt ændres

Et køkken kan skifte stil, når du leger med farver, designfronter og materialer. 3D køkkendesigneren gør det er nemt for dig at matche materialer og tilbehør, og derved kan du få en god idé om, hvordan dit nye køkken skal se ud.

Det er dog ikke muligt at ændre materialerne på hvidevarer, vask og armatur. Skal du have alle detaljerne med, vil vi anbefale dig, at du prøver vores virtual reality køkken i en af vores butikker.

Gør dit drømmekøkken til virkelighed

Har du overvejet, hvordan dine skabsløsninger eller skuffeindretning skal være? Vores indretningskonsulenter kan hjælpe dig med at finpudse detaljerne, så du får mest ud af dit nye køkken.

  • Vi kan afholde designmødet i butikken, digitalt eller hjemme hos dig.

  • Book et gratis møde med en af vores indretningskonsulenter. Sammen kan vi realisere dit køkkendesign – og det er naturligvis uforpligtende.

  • Vi tegner dit køkken og giver dig en uforpligtende pris.

Book et designmøde