BETAL OVER 24 MÅNEDER
- UDEN MEROMKOSTNINGER

Få dit drømmebadeværelse her og nu og betal over 24 måneder - uden udbetaling, renter eller skjulte omkostninger. Faktisk kan du låne op til 250.000 og til hele Invitas program - også køkken og garderobe - og du betaler præcis det samme, som hvis du købte kontant. Læs mere her

Så nemt er det
Kig forbi butikken, fortæl hvad du har i tankerne og lad vores konsulenter lave tegninger og tilbud på dit nye badeværelse. Når I er enige, hjælper vi med at få finansieringen på plads.

Eksempel med bad til 25.000,-

 

Invita-elementer

15.000 kr.

Tilbehør

10.000 kr.

I alt

25.000 kr.


Samlede kreditomkostninger: 0%

 

Årlige omkostninger i %

0 %

Debitorrente

0,00 %

Betal over 24 mdr. Pris pr. mdr.

1.041 kr.

Samlet kreditbeløb

25.000 kr.


Finansieringstilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud og gælder private kunder, som er over 18 år og ikke registreret i RKI/debitorregistret. Alle låneansøgninger vurderes individuelt. I alle eksempler er den faste debitorrente 0,00 %. ÅOP 0%. De samlede omkostninger er 0 kr., og det samlede kreditbeløb, der skal betales tilbage er det samme, som ordrens kontante pris.

Frækt i sort og hvid

INSPIRATION TIL DIT NYE BAD

Athena Newline

Sortmalet Athena front med det specialdesignede Newline greb: Enkelt, diskret og med en let buet, organisk form. Bordplade i marmor med vask.

15.500,-/ 646,- pr. md.

Newline sort bad
Athena Grey Nature badeværelsesmiljø

Grey Nature

Grey Nature er fremstillet af bæredygtigt FSC-certificeret birketræ med en harmonisk, vandret struktur. Her vist med en eksklusiv sort granitbordplade med nedfældet vask.

35.500,-/ 1.478,- pr. md.

Trendline

Elegant og grebsløst med indfræsede gribelister i top og bund og marmorbordplade med istøbte vaske. Fronten er i mat hvid eg.

36.700,-/ 1.530,- pr. md.

Trendline bad
Urban badeværelse nanohvid

Urban

Urban er det perfekte valg, hvis du vil have et stilrent og superfunktionelt badeværelse. Det diskrete greb er indfræset i toppen af lågen og gør det let at åbne både skuffer og skabe.

24.300,-/ 1.012,- pr. md.

Trendline bad
Smukt og elegant hvidt badeværelse - model Comet Steelline

Bemærk: Priserne på de viste eksempler er ekskl. armatur og spejl.