Materialer og kvalitet

Køkken i Dark Nature med dobbelt Gastroskab

Høj samlekvalitet

Alle skabe samles på fabrikken, hvor vores egne, erfarne håndværkere kan stå inde for kvalitet, styrke og stabilitet. Det giver en høj samlekvalitet og minimerer monteringstiden hjemme hos dig betydeligt. Vores produktion er desuden ISO 9001 certificeret.

Kvalitet inderst inde

I køkkenet er der behov for effektiv opbevaring i f.eks. høj- og hjørneskabe. Det kan opnås med smarte opbevaringssystemer i metal, som kan trækkes helt ud af skabet og give overblik. Det skal være en lydløs fornøjelse at lukke en skuffe. Derfor er EasyLuk standard i alle skuffer.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Gedigne materialer og stærke overflader

Gode materialer bliver kun smukkere af at blive brugt. Og vi sørger for at gøre dem nemme for dig at rengøre og vedligeholde. Ingen folier her, malede låger holder bedre end folierede –  så det holder vi os til hos Invita. Vores malede overflader har fx fået op til 3 lag, så de har høj slidstyrke, og vælger du højglans, får du en løsning, der er malet med autolak og har samme styrke, som lakken på din bil.

 

FSC-certificeret træ og håndsorteret finér

Vores bordplader i massivtræ kommer fra bæredygtige skovbrug, hvor skovarbejderne har ordentlige vilkår. Også når vi taler finér, skiller vi os ud. Hos Invita er vi specialister i træfinér. Vi håndsorterer vores finér, så åretegninger og farvenuancer passer sammen og giver en smuk helhed.

Sort og stilrent køkkenbordplade fra Invita
Invitas smarte elevatorskuffe
Bordplader i træ
CSR

Godt indeklima

Alle Invitas produkter er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning i samarbejde med Teknologisk Institut. Indeklimamærket giver dig sikkerhed for, at materialerne ikke afgiver skadelige partikler eller stoffer og er på den måde med til at skabe et sundt miljø i din bolig. Indeklimamærkede elementer til køkken og bad er en naturlig del af et bæredygtigt byggeri, hvor en god indeluftkvalitet bidrager til den sociale bæredygtighed.