Kvadro

Model Kvadro er et klassisk badeværelse med rene linjer i et moderne, grafisk design.

Kvadro bad sort eg

NB: De valgte greb og designfarve på billedet er udgået.

Rene linjer med et twist

Inspirationen til Kvadro kommer fra de klassiske badeværelser med fyldningslåger.

Vi har twistet designet, så udskæringerne på lågerne skaber et grafisk udtryk, der giver liv og spil til designet. Dermed er de rene linjer fra det klassiske badeværelse bevaret, mens badserien er blevet til en mere minimalistisk udgave af fyldningslågen.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Klassisk med moderne touch

Det klassiske badeværelse er ikke kun forbeholdt ældre boliger, tværtimod. Kvadro er tilgængelig i ni forskellige designfarver, der på hver sin måde sætter sit særpræg på det klassiske badeværelse. Udtrykket kan derfor være råt, romantisk eller noget helt tredje, som passer til alt fra den moderniserede villa til en lejlighed i New Yorker-stil.

Mangler du inspiration til hvilken stil, du ønsker på det klassiske badeværelse, kan du lade dig inspirere i vores badgalleri.  

Kvadro bad modehvid

NB: De valgte greb og designfarve på billedet er udgået.

Råt eller romantisk

Bryder de faste rammer

Som navnet Kvadro antyder, giver vores fortolkning af det klassiske badeværelse et mere kvadratisk look. Trods det kvadratiske design behøver alt ikke være så firkantet. Med model Kvadro er der plads til, at du kan bryde rammerne med personlige løsninger.

Tilsæt en bestemt bordpladetype eller et badarmatur, som mætter dine designmæssige smagsløg, og Kvadro forvandler sig til en personlig og gennemført badeværelsesløsning.

Tip: Få gode råd til din badeværelsesindretning, hvis du ønsker inspiration til at indrette dit badeværelse med personlighed.

 

Traditionel, dansk kvalitet

Selvom Kvadro er en nyfortolkning af det klassiske badeværelse med fyldningslåger, har vi holdt fast i traditionen med solidt, dansk kvalitetshåndværk.

Kvadro fås med malede låger, der er overfladebehandlet med slidstærk lak. Derudover leveres Kvadro med en 19 mm MDF-plade, hvori der er indfræset et diskret spor. Det er med til at sikre, at du får en badeværelsesmodel, du bliver glad for i mange år. 

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Fra yt til nyt

Trænger dit badeværelse til en designmæssig makeover, behøver der ikke være langt fra tanke til handling. Funktionalitet og personlighed går nemlig aldrig af mode, og hos Invita går de egenskaber hånd i hånd.

Book en gratis designaftale med en af vores konsulenter og oplev, hvordan Kvadro tager sig ud på dit badeværelse.      

Kvadro bad modehvid

Designfarver til Kvadro

Målskitser: Standard-badelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.