Få inspiration til din garderobe

Hvordan skal det se ud, når du slår dørene op til din garderobe? Foretrækker du at skubbe skydelåger til siden, skal du have skabslåger, der åbner udad, eller vil du gå direkte ind i en walk-in garderobe? Bliv inspireret, og få idéer til din nye garderobe her i garderobegalleriet.

Har du brug for mere inspiration til indretning af garderoben, finder du det i vores inspirationskataloger.

 

Saml inspirationen i et moodboard

Den bedste garderobeinspiration finder du ofte ved at stjæle og sammensætte genistreger, som andre har udtænkt. Nogle garderobeidéer passer slet ikke til din smag og behov, mens andre kan være springbrættet til den helt perfekte garderobe for dig.

Lav et moodboard, hvor du samler de bedste garderobeidéer her fra galleriet, kataloger eller andet. Besøg Invita, og vis idéerne om din drømmegarderobe til vores indretningskonsulenter, som gerne hjælper dig med at sammensætte den idéelle garderobe ud fra dine ønsker og idéer.

Få inspiration til garderoben fra en ekspert.

Skabslåger til garderoben

Førstehåndsindtrykket af din garderobe starter ved skabslågerne. Du kan vælge garderobelåger i træfinér, laminat, højglans eller malede designfarver. Det giver gode muligheder for at få et udtryk, der passer perfekt til din bolig.

Ønsker du en rød designtråd til husets øvrige skabslåger, kan du hos Invita vælge de samme skabslåger til køkken, bad, bryggers og garderobe. 

Find dit design til garderobelågens front.

Skydedøre til garderoben

Skal din garderobe have svævende skabslåger med skydedøre? Invitas skydedøre findes i flere materialer og mål, og de kan tilpasses dine behov og dit rum. Du kan dermed få skræddersyede skydedøre til garderoben, bryggerset eller soveværelset.

Foruden det elegante udtryk, er det en fordel, at der ikke er spildplads med skydedøre på garderoben.

Læs mere om vores skydedøre, og få flere garderobeidéer.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Inspiration til walk-in garderoben

Har du et ekstra rum eller et stort soveværelse, er der gode muligheder for at realisere dine vildeste garderobeidéer med et walk-in closet. Her kan du virkelig være kreativ med dine idéer og skabe en drøm af en garderobeindretning.

Få mere inspiration til indretning af walk-in garderoben

Walk-in garderobe med skydedøre i klart glas | Invita