Skab overblik over din garderobe

Du bruger mange timer foran dit skab. Derfor skal garderobeindretningen passe perfekt til dig og dine behov.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

De første overvejelser

Når du skal indrette din garderobe, er første overvejelse, hvad og hvor meget du skal opbevare i garderoben. Har du mange sko, skjorter, lange kjoler eller accessories?

Alt sammen har betydning for, om du skal vælge hylder, bøjlestang, skuffer eller andet tilbehør til indretningen.

Plads til masser af opbevaring - Invita

Smarte løsninger til garderoben

Små detaljer kan gøre en stor forskel for indretningen af din garderobe.
Se mulighederne herunder og i skydedørskataloget.

Vasketøjskurv Mesh

Accessories og vasketøj

Få orden i dit klædeskab med skuffer, hvor du nemt kan organisere accessories og småting som strømper og undertøj eller sortering af vasketøj.

Hos Invita finder du et stort udvalg af forskellige typer garderobeskuffer med gitter, glas eller i mesh.

Garderobeløsning med skydelåger i spejlglas | Invita

Skuffer med gitter til garderobeløsning

Slips og bælter

Små detaljer som et bælte- eller slipseudtræk i garderobeindretningen kan skabe hverdagsglæde og spare dig vigtige minutter, når du skal vælge tøj. Udtrækket fylder ikke meget, og det giver frit udsyn og overblik over dine slips og bælter.

Flot og personlig garderobeløsning fra Invita

Til dig med mange sko

Udnyt den ubrugte plads nederst i dit garderobeskab til dine sko. Med et integreret skoudtræk kan du nemt danne et overblik over alt dit fodtøj. Udover at have styr på dit fodtøj bliver dine sko samtidig skånet.

Bukseudtræk

Få styr på bukserne

En nem og praktisk måde at opbevare bukserne på er ved at hænge dem på et udtræk. Her får du plads til mange bukser, og det gør det nemt at farvekoordinere og vælge bukser. Samtidigt er det en nem måde at få de rigtige presfolder i bukserne. 

Invita

Undgå krøllet tøj

En udtræksbøjlestang holder orden på bøjlerne. Ved første blik ser du kun det yderste tøj, men skinnen kan trækkes ud af skabet, og det giver et fuldt overblik. Med et langt hæng undgår du folder og krøller på skjorter og kjoler, som kan hænge i fuld længde. 

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Åben eller lukket garderobe?

Ønsker du en garderobe, hvor dit tøj er synligt eller skal det gemmes af vejen? Hvis du foretrækker det minimalistiske udtryk, kan du bruge enten en skydelåge eller skabslåge, der skjuler og beskytter dit tøj mod støv og lugte.

Er du god til at holde orden i dit klædeskab, er en flot løsning at indrette din garderobe åben og transparent med glaslåger, som skaber et meget personligt udtryk.

Bliv inspireret til, hvordan du kan bruge skydedøre i din indretning af garderoben.

Garderobeskabe i hvid til soveværelset | Invita

Walk-in closet i mocca med skydedøre i klart glas | Invita

Walk in – Det store overblik

Gør din garderobedrøm til virkelighed og skab det ultimative overblik over dit tøj med en skræddersyet walk-in garderobe. Her har du rig mulighed for at sætte et eksklusivt og personligt præg på din garderobe. 

Afsætningsplads i rummet kan være praktisk. Indret derfor eventuelt med en lille sofa eller puffer, som du kan sidde på, når du skifter tøj og sko. 

Få mere inspiration til indretning af walk-in garderoben.

Glem ikke spejlet

Et spejl er uundværligt, når du hver morgen skal vælge tøj. Overvej et udtræksspejl, som en integreret del af dit skab, som du kan skubbe ud ved behov.

Fortrækker du et større spejl, kan du vælge enten en eller flere skydelåger med spejlfyldning – de findes både i farverne sølv, grå og bronze. Spejle vil også få rummet til at syne større og lysere.

Kast lys over garderoben

Gør dagligdagen nemmere ved at have lys i dit skab, så du hurtigere kan finde dagens outfit frem. Du kan få diskrete LED-lamper inde i skabet, der tændes, når du åbner det, eller et stangspot udenpå dit skab.

Fordelen ved LED-lys er, at det har et meget lavt energiforbrug. Du skal derfor sjældent skifte pærerne, da de har en meget lang holdbarhed sammenlignet med glødepærer.

Invita skydedørs garderobe

Invita

Få mere inspiration

Ønsker du mere inspiration, finder du masser af indretningsmuligheder til garderoben i din nærmeste Invita-butik. Her kan du få rådgivning fra vores indretningskonsulenter, som står klar til at hjælpe og inspirere dig.

Book et uforpligtende møde på forhånd, så du er sikker på, at du får svar på alle dine spørgsmål.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg