Belysning

Belysning i køkkenet. Belysningen har stor indflydelse på, om det føles rart at være i rummet. Tænk i flere lyskilder: Et godt arbejdslys ved køkkenbordet og et bredt, jævnt lys i resten af rummet. Det er godt at kunne dæmpe lyset, så stemningen bliver mere varm og hyggelig. Du kan hente masser af inspiration til belysning i Invitas butikker, som har innovative løsninger, du ikke ser alle andre steder.

Energirigtig belysning i køkkenet. Hos Invita kan du få LED-spots under overskabene, som alternativ til halogenspots. Hvert spot bruger kun 2,5 Watt, selv om lysstyrken er højere end et traditionelt halogenspot. Udover det lave energiforbrug, er der mange andre fordele ved LED-belysning i køkkenet. LED-belysning afgiver næsten ingen varme og levetiden er utrolig lang (ca. 30.000 timer).

Flot effekt med LED-lys. LED diodelys giver en flot effekt i køkkenet om aftenen. F.eks. ved soklen på køkken-øen eller under bordpladen, som får et næsten svævende udseende. Det ligner en million, men løsningen er billig i anskaffelse og bruger stort set ingen strøm (12 lyspunkter bruger kun 0,8 watt). Samtidig slipper du for at skifte pærer, da diodelys har en utrolig lang levetid.