Vaske og armaturer

 

Vasken er en del af arbejdstrekanten i køkkenet – og har du prøvet at undvære vand i køkkenet bare en enkelt dag, véd du, hvor ofte man rent faktisk bruger den hver dag. For at vi kan sørge for, at du får den helt rigtige løsning, er der nogle ting, du skal overveje - både med hensyn til materiale og design.

Enkelt vask, dobbelt vask eller 2 separate vaske?
Den store enkeltvask er den mest populære løsning for øjeblikket. Der er god plads til selv bradepanden eller wokgryden, og designmæssigt passer de enkle, kvadratiske eller rektangulære modeller godt til det stilrene køkken.

En dobbeltvask har den fordel, at man kan lave forskellige ting samtidig, fx skrubbe kartofler i den ene vaske og vaske op i den anden. Ulempen er, at begge vaske bliver mindre, så du kan have problemer med at få plads til at vaske store ting.

Er I ofte flere, der laver mad sammen, og har I pladsen til det, kan 2 separate vaske være en god idé. Overvej også, hvor meget afsætningsplads, du har brug for, og om du har brug for at udnytte pladsen over vasken med fx skærebræt eller skylleskål.