Om Invita

Cookies og persondata

Invita Køkkener A/S
Industrivej 6
6870 Ølgod

Tlf. 77 88 70 00
E-mail: mail@invita.as

CVR-nr.: DK 89 64 54 17

Cookie politik

Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet.

En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.

En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på invita.dk

Invita Køkkener A/S bruger cookies på www.invita.dk til at gøre brugeroplevelsen bedre samt undersøge, hvordan hjemmesiden bliver brugt. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger følgende typer cookies på www.invita.dk:

  • Google Adwords
  • Google Analytics
  • DFA tracking
  • Inside

Google Adwords – Søgemaskineannoncering

Cookies fra Google Adwords giver mulighed for at følge effekten af annoncerne der vises på Google i forbindelse med søgninger. Disse annoncer skal helst være så relevante som muligt og vha. cookies kan man se om brugeren har fundet frem til den ønskede side, produkt eller information.

De vil også hjælpe til med at tilpasse Google søgninger over tid så brugeren får mere effektive søgninger.

Cookies herfra kan anvendes i remarketing kampagner på Google Display Netværket. Adwords cookies lagres i 30 dage.

Google Analytics – Brugermålinger

Google Analytics indsamler data om trafikken på invita.dk (1st party cookies), såsom hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Webredaktionen bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på invita.dk.

DFA tracking - Kampagneevaluering og annoncestyring

Her bruges cookies til at følge udviklingen på de forskellige kampagner og samle resultaterne.
Det vil sige DFA cookies, har til en vis grad samme funktion som Google Analytics (og lidt som Inside).

Inside - Målretning og begrænsning

Det giver kun mening at vise de samme reklamer et begrænset antal gange for den samme bruger. Ved hjælp af cookies kan brugeren genkendes, og man kan derved måle, hvor mange gange annoncen er vist for denne bruger. Hvis en fastsat grænse er opnået vises i stedet en anden annonce.

Disse cookies bruges også til at sørge for at det er – for brugeren - ”relevante” annoncer, der vises.

Deling eller visning af indhold fra sociale medier

På vores website er der indlejret indhold fra sociale medier som f.eks. YouTube. Disse websites kan efterlade cookies, som vi ikke kontrollerer, såkaldte tredjepartscookies. Indlejrede cookies fra følgende tredjepartstjenester kan efterlade cookies i din browser. Følg linksene for at læse, hvordan disse tjenester bruger cookies:

Hvordan fjerner jeg cookies?

Når du besøger invita.dk accepterer du cookies, men du kan altid fjerne dem igen ved at gå ind på denne side: http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies. Alternativt kan du fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Link til bekendtgørelse

Link til vejledning

Persondata politik

Når du besøger vores website registrerer vi (Nobia Denmark A/S og Nobia Denmark Retail A/S) alene persondata i det omfang, du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at du har deltaget i en konkurrence eller i en undersøgelse, eller hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Personhenførbare oplysninger sælges eller videregives aldrig til tredjepart, medmindre du forudgående har meddelt os dit samtykke hertil.

Vi registrerer persondata med det formål at kunne yde vores kunder og andre, der er interesseret i vores virksomhed, den bedst mulige service.

Vi registrerer følgende oplysninger

Kontaktoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Årsagen til at vi registrerer disse oplysninger er, at vi gerne vil kunne sende nyhedsinformationer til alle, som udtrykker interesse herfor.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de registrerede persondata i ukrypteret form i databaser, der er beskyttet mod uautoriseret adgang, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at de oplysninger vi har registreret om dig håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi opbevarer de registrerede persondata lige så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for vores besøgende på www.invita.dk. Hvis du selv har anmodet om at modtage nyheder og information fra Invita på e-mail og SMS, opbevarer vi dine data, indtil du selv beder om at blive slettet fra vores database.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores persondatapolitik kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af persondata. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har registreret, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan i henhold til persondataloven til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Brugerbetingelser for Mit Invita

Mit Invita, en onlinetjeneste, hvor du kan planlægge og finde inspiration til din køkkenplanlægning og gemme idéer, billeder til inspiration og moodboards, der hjælper dig med at designe dit eget køkken. Mit Invita giver dig mulighed for at dele din konto med vores personale, som tilbyder hjælp og inspiration til køkkenprojektet. Mit Invita tilbydes af Invita Køkkener A/S ("vi", "os" eller "vores") som et særskilt område, der kræver adgangskode, på invita.dk ("Websitet").

Følgende brugerbetingelser ("Betingelserne") indeholder de betingelser, som Mit Invita tilbydes i henhold til. Disse Betingelser er vigtige og påvirker dine juridiske rettigheder og forpligtelser, så det er vigtigt, at du læser dem grundigt. Når du opretter en brugerkonto, accepterer du Betingelserne, som udgør en aftale mellem dig og os med hensyn til Mit Invita. Du skal være 18 år eller derover for at indgå en aftale med os om Mit Invita.

Vi kan til enhver tid ændre disse Betingelser. Der vises et pop op-vindue med et afkrydsningsfelt med oplysninger om sådanne ændringer, næste gang du logger på din konto. For at fortsætte med at bruge Mit Invita skal du give dit samtykke til de ændrede Betingelser (se også under Løbetid og ophævelse).

Vi kan til enhver tid ændre eller tilføje nye funktioner til Mit Invita med eller uden forudgående varsel. Disse nye funktioner vil automatisk være underlagt disse betingelser. Vi forbeholder os desuden ret til når som helst enten midlertidigt eller permanent (se også under Løbetid og ophævelse) at afbryde Mit Invita eller en del deraf med eller uden forudgående varsel.

Registrering, brugernavn og adgangskode

For at kunne bruge Mit Invita skal du oprette en brugerkonto. Du opretter brugerkontoen på Websitet. Hver bruger kan kun oprette én brugerkonto. Det er kun dig selv, der må bruge dit login, og du må ikke dele dine login oplysninger og/ eller din konto med tredjeparter. Du kan logge på din brugerkonto fra Websitet ved hjælp af dine login oplysninger eller dine Facebook oplysninger eller som til enhver tid bestemt af os.

I forbindelse med registreringen skal du angive relevante registreringsoplysninger som titel, fornavn, efternavn, e-mailadresse og adgangskode, se nedenfor om vores persondatapolitik. Det er vigtigt, at de oplysninger, du angiver på registreringstidspunktet, er og forbliver korrekte og fuldstændige, og at du ajourfører og ændrer dem løbende, hvor det er relevant.

Registreringsoplysningerne er personlige. Du skal beskytte registreringsoplysningerne mod uberettiget adgang, og du er ansvarlig for enhver brug af din brugerkonto. I tilfælde af mistanke om uberettiget adgang til din brugerkonto, eller hvis du mister eller får stjålet dit brugernavn eller din adgangskode, skal du straks underrette os og hurtigst muligt ændre din adgangskode.

Brug af Mit Invita

Du må bruge Mit Invita til de formål, som er angivet ovenfor og udelukkende i overensstemmelse med disse Betingelser. Du må ikke – og må ikke opfordre, fremme eller foranledige andre personer til at:

  • Bruge Mit Invita eller dele deraf til kommercielt eller offentligt formål
  • Fjerne eller ændre ophavsret, varemærke eller andre meddelelser eller mærker om intellektuel ejendom, som indgår i eller tilvejebringes gennem Mit Invita
  • Bruge robotter, spiders eller andre systemer, enheder eller mekanismer til at få adgang til Mit Invita , som kan afbryde eller deaktivere eller ødelægge Mit Invita eller indhold
  • Foretage reverse engineering, dekompilere, adskille eller bestemme kildekoder, algoritmer eller teknikker for Mit Invita eller dermed forbundet infrastruktur
  • Omvende, ændre, fjerne, uploade eller tilgængeliggøre, ændre eller på anden vis manipulere med sikkerhed, kryptering eller anden teknologi eller software, som er omfattet af Mit Invita eller bruges i forbindelse med Mit Invita
  • Bruge en anden persons brugernavn og adgangskode
  • Bruge Mit Invita til andet ulovligt eller upassende formål

Mit Invita tilbyder begrænset lagerplads, hvor du kan uploade, tilbyde, offentliggøre, oprette, vise, distribuere eller på anden vis tilgængeliggøre ("offentliggøre") indhold, herunder, men ikke begrænset til, billeder, fotos, data, videoer, tekster, bemærkninger og/ eller andet materiale ("Brugerindhold").

Vi påtager os intet ansvar for slettet eller manglende lagring af eller sikkerheden af Brugerindholdet. Vi anbefaler derfor, at du gemmer din egen kopi af dit Brugerindhold. Vi forbeholder os ret til at ændre praksis og regler for lagring når som helst med eller uden varsel.

Ansvar for Brugerindhold

Vi respekterer andre personers intellektuelle ejendomsrettigheder og forventer, at du gør det samme. Bemærk, at du er ansvarlig og hæfter for alt dit eget Brugerindhold. Du erklærer, at du har alle de nødvendige rettigheder til at offentliggøre Brugerindholdet på Mit Invita, og at dette Brugerindhold eller vores brug af Brugerindholdet i henhold til disse Betingelser, ikke er i strid med disse Betingelser, andre personers intellektuelle ejendomsrettigheder og/ eller gældende lovgivning.

Du må f.eks. ikke offentliggøre Brugerindhold eller på anden vis deltage i aktiviteter i forbindelse med Mit Invita, som:

  • Kan være i strid med, til fare for, behæfte, begrænse eller på nogen måde gribe ind i vores licensgiveres eller andre brugeres ejerskab og intellektuelle ejendomsrettigheder
  • Kan være til fare for eller forringe brugbarheden af Websitet, Mit Invita og/ eller andre brugeres konti, herunder, men ikke begrænset til, spam, virusser, trojanske heste, orme eller ondsindede koder
  • Er stødende, fornærmelige, grove, forstyrrende, truende, diskriminerende eller pornografiske
  • Er vildledende, svigagtige, falske eller på anden vis misvisende
  • Griber ind i Mit Invita, manipulerer med eller forsøger at scanne eller teste for sårbarheder i Mit Invita eller vores computersystem eller infrastruktur

Vi screener, overvåger, reviderer eller redigerer ikke Brugerindhold. Uden at dette påvirker andre retsmidler, som vi har til rådighed, forbeholder vi os dog ret til at blokere eller fjerne Brugerindhold uden forudgående varsel, herunder, men ikke begrænset til, Brugerindhold, som efter vores mening kan være i strid med disse Betingelser.

Ansvarsfraskrivelse

Så længe Mit Invita leveres, bestræber vi os på sikre, at den er i drift. Du forstår dog, at du bruger Mit Invita efter eget valg, og at Mit Invita leveres "som den er og forefindes" uden nogen form for garantier eller indeståelser. Uden at begrænse ovenstående giver vi ingen garantier eller indeståelser tilgængelighed, kvalitet eller funktion for Mit Invita.

Vi garanterer navnlig ikke for:

  • At Mit Invita opfylder dine krav
  • At din brug af Mit Invita vil foregå uden afbrydelser, forsinkelser eller fejl
  • At alle oplysninger, der indsamles gennem Mit Invita, er korrekte og/ eller fuldstændige
  • At det resultat, som opnås gennem brug af Mit Invita, er korrekt eller pålideligt
  • At dit Brugerindhold ikke mistes eller beskadiges

Tredjepartsindhold, websites, tjenester mv.

Websitet, herunder Mit Invita, kan vise eller indeholde eller tilgængeliggøre indhold fra flere kilder, herunder andre brugere og tredjeparter. Vi påtager os intet ansvar og hæfter ikke for sådant indhold fra andre brugere og/ eller tredjeparter.

På Websitet, herunder Mit Invita, kan der være links til andre websites og tjenester, som vi ikke kontrollerer. Vi er ikke ansvarlige for sådanne websites eller tjenester eller dine eventuelle interaktioner med tredjeparter gennem sådanne websites eller tjenester. Din brug deraf sker efter eget valg og kan være underlagt særskilte vilkår og betingelser.

Forbehold

Alle ophavsrettigheder, domænenavne, varemærker, patenter og andre intellektuelle rettigheder, der bruges eller vises på Websitet, herunder Mit Invita, ejes af os og vores licensgivere. Endvidere er alt indhold (dog ikke dit Brugerindhold), oplysninger, data og/ eller dokumentation, som vi gør tilgængelige for dig i forbindelse med eller som følge af Mit Invita, vores og vores licensgiveres ejendom.

Ud over den begrænsede ret til at bruge Mit Invita, som du udtrykkeligt har i henhold til disse Betingelser, har du ikke, hverken underforstået eller på anden vis, ret til at bruge vores eller vores licensgiveres intellektuelle ejendom.

Du beholder ejendomsretten til alle rettigheder, herunder intellektuelle ejendomsrettigheder, i og til dit Brugerindhold. Vi må kun bruge billeder fra dit Brugerindhold i markedsføringsmateriale, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke dertil. Vilkår og betingelser for denne brug vil naturligvis blive gjort tilgængelige for dig, og du skal godkende disse inden denne brug.

Godtgørelse

Du accepterer, at du for egen regning godtgør, forsvarer (på vores anmodning) og holder os skadesløse, vores dattervirksomheder, medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, agenter, distributører, leverandører, forhandlere og licensgivere for alle tab, udgifter (herunder, men ikke begrænset til, rimelige advokatgebyrer) eller krav, som opstår som følge af eller i forbindelse med din brug af Mit Invita eller overtrædelse af Betingelserne, lovgivning eller tredjepartsrettigheder.

Ansvarsbegrænsning

Dit eneste retsmiddel i forbindelse med problemer, utilfredshed eller skadeserstatning som følge af Mit Invita er at ophøre med at bruge Mit Invita og ophæve din konto.

Hvis ansvarsbegrænsningen i ovenstående ikke er tilladt i henhold til gældende lovgivning, er vi erstatningsansvarlige for skader, som skyldes forsætlig eller groft uagtsom misligholdelse af vores forpligtelser eller forsætlig eller groft uagtsom misligholdelse af en af vores juridiske repræsentanters eller stedfortrædende agenters forpligtelser, eller som skyldes manglende garanterede produkt- eller tjenestekvaliteter.

I tilfælde af misligholdelse af væsentlige kontraktlige forpligtelser er vi, med undtagelse af de i ovenstående definerede tilfælde, erstatningsansvarlige for skader, som typisk kan forudses.

Ethvert yderligere erstatningsansvar udelukkes. Vi er navnlig ikke under nogen omstændigheder erstatningsansvarlige for direkte eller indirekte tab eller følgetab, herunder, men ikke begrænset til, tab i form af tabt fortjeneste, ødelagte eller mistede data, manglende modtagelse af data, driftsafbrydelser eller andre forretningsmæssige skader eller tab, som følger af eller kan skyldes brug af eller manglende mulighed for at bruge Mit Invita, uanset om kravet er baseret på ansvar i henhold til en kontrakt eller en garanti eller erstatningsansvar uden for kontrakt (herunder uagtsomhed).

Intet i disse Betingelser begrænser vores ansvar i henhold til den gældende lovgivning om svig, erstatning som følge af skade på liv, lemmer eller helbred eller erstatning som følge af sådanne skader fra en af vores juridiske repræsentanter eller stedfortrædende agenter. Erstatningspligten i henhold til den tyske produktansvarslov påvirkes heller ikke.

Persondatapolitik for Mit Invita

Vi indsamler, behandler og bruger personoplysninger inden for og med det formål, som fremgår af vores persondatapolitik ("Persondatapolitikken"). Persondatapolitikken beskriver, hvordan vi indsamler personoplysninger, hvordan vi bruger og lagrer personoplysninger, og hvordan de deles. Persondatapolitikken kan læses nedenfor.

Løbetid og ophævelse

Disse Betingelser træder i kraft på datoen for registreringen af din brugerkonto og er gældende, indtil din brugerkonto ophæves.

Du har til enhver tid og uden begrundelse ret til at ophæve din brugerkonto og dermed din brug af Mit Invita. Ophævelsen kan f.eks. ske direkte på Websitet.

Vi har til enhver tid og uden begrundelse ret til at ophæve din brugerkonto eller suspendere din adgang til din brugerkonto og dermed din brug af Mit Invita. Du underrettes om ophævelsen eller suspensionen (alt efter, hvad der er relevant) i forbindelse med ophævelsen eller suspensionen.

Uden at dette begrænser de generelle bestemmelser i herover, er vi berettiget til at ophæve din brugerkonto og dermed din brug af Mit Invita uden forudgående varsel, hvis du:

  • Overtræder vilkårene og betingelserne i disse Betingelser
  • Ikke giver dit samtykke til ændringer af disse Betingelser
  • Ikke logger på din konto i mere end seks måneder

I tilfælde af at din brugerkonto ophæves, enten af dig eller af os, gælder bestemmelser i Betingelserne herover fortsat.

Generelt

Disse Betingelser udgør sammen med Persondatapolitikken den fuldstændige aftale mellem dig og os og har forrang for og ophæver alle andre eventuelle tidligere skriftlige eller mundtlige formelle og uformelle aftaler og meddelelser i forbindelse med Mit Invita.

Enhver manglende håndhævelse af en bestemmelse i disse Betingelser betyder ikke, at den eller andre bestemmelser heri frafaldes. Du må ikke overdrage eller uddelegere disse Betingelser eller dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse Betingelser. Enhver uberettiget overdragelse er ugyldig. Du anerkender og accepterer, at vi kan overdrage eller udlicitere enhver af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse Betingelser.

Såfremt det bestemmes, at en af bestemmelserne i Betingelserne af en eller anden grund eller i et eller andet omfang er ugyldig eller ikke-retskraftig, er de resterende bestemmelser i Betingelserne dermed ikke ugyldige eller ikke-retskraftige, og anvendelsen af den pågældende bestemmelse håndhæves i det omfang, lovgivningen tillader det.

Lovvalg og værneting

Medmindre andet fremgår af den gældende lovgivning i en EU-medlemsstat eller en anden jurisdiktion, er disse Betingelser underlagt tysk ret uden hensyntagen til principper om lovvalg eller international privatret. Eneværneting ved eventuelle tvister, som måtte opstå i henhold til disse betingelser, er Esbjerg, Danmark. Som forbruger i en EU-medlemsstat har du imidlertid ret til at henvise sagen til domstolen i din bopæls jurisdiktion.

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte webredaktionen på mail@invita.as hvis du har yderligere spørgsmål til cookies eller persondata på invita.dk.