"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

 Se forskellen 
 Mærk forskellen 
 Oplev forskellen 

 

Forskellen på Invita og andre køkkener kan du bedst se, mærke og opleve, når du besøger butikken og taler med vores konsulenter. De mere hårde facts, kan du læse om her.

Dreng med bagel

 

Vi hjælper dig fra start til slut

Spørger du vores kunder, hvorfor de har valgt Invita, er svaret ofte: ”På grund af konsulenten!” Vores konsulenter er ikke bare eksperter i køkkenindretning; de er eksperter i at lytte og omsætte tanke og ønsker til spændende løsninger inden for rummets og budgettets rammer. Vejen frem til dit nye køkken er både gennemtestet og veldefineret.

Vi giver dig al den inspiration, rådgivning og service, du har brug for, fra det første møde til dit nye køkken står klar. Og er der noget, du helst vil gøre selv, aftaler vi selvfølgelig bare dét.

Book et møde med en af vores inretningskosulenter i dag.
"
Jeg vidste, hvad jeg ville have. Invita vidste, hvad der skulle gøres – så jeg kunne bare slappe af og kigge på
Susanne, Odense
"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Made in Denmark


Invita er dansk design, når det er bedst. Alle vores køkken- og badmodeller
produceres på egne fabrikker i Danmark med hjerte, håndværk og højteknologi.

Derfor skal du vælge Invita

Du skal have ro i maven, når du køber køkken. Vi har 40 års erfaring og 450.000 personlige køkkener i bagagen – for ikke at tale om markedets bedste pakke af garantier og mærkninger.

5 års udvidet garanti. Lader du vores certificerede montører installere dit køkken, får du den bedst tænkelige finish og hele 5 års garanti på både skabselementer og montering.

Gratis serviceeftersyn af dit Invita-køkken. Vi tilbyder dig et gratis eftersyn 1 år efter, dit køkken er færdigt. Her gennemgår montøren køkkenet og smører, efterspænder og justerer hængsler, låger og skuffer, hvis der er behov for det.

Livstidsgaranti på bevægelige dele. Invita giver dig livslang funktionsgaranti på alle bevægelige metaldele, monteret på vores elementer i køkken og bad: Hængsler, skuffeløb, gryderiste, trådkurve og karruseller. På EasyTouch giver vi dig 5 års funktionsgaranti.

Invita erstatter den defekte del med et produkt af samme eller tilsvarende type. Hvis Invita ikke længere sælger produktet, leverer vi et passende erstatningsprodukt. Garantien gælder i hele køkkenets og badets levetid, så længe det er i brug og funktionsdygtigt.

Garantien omfatter ikke affaldssystemer, hvidevarer, blandingsbatterier, elektriske komponenter m.v. Livstidsgarantien dækker ikke produkter, der har været opbevaret eller monteret eller anvendt forkert, misbrugt (herunder udsat for voldsom behandling), ændret eller rengjort med forkerte rengøringsmetoder eller -produkter. Garantien dækker ikke, hvis produkterne har været placeret udendørs eller i et fugtigt miljø. Garantien dækker ikke hændelige skader og følgeskader.

2 års suppleringsgaranti. Har du brug for et ekstra skab til dit køkken, eller har du fået en skade på en af dine låger, kan vi hjælpe dig, selvom lågemodellen er flere år gammel. Hvis en model udgår, kan vi garantere supplering i op til 2 år.

Økonomisk sikkerhed i Danmarks største frivillige køkkenkæde. Alle Invita-butikker drives og ejes af selvstændige forhandlere, som arbejder efter fælles værdier og ønsker at være en del af Danmarks bedste køkkenkæde. Som kunde giver det en sikkerhed at vide, at ejerne er en del af lokalsamfundet og hver dag skal kunne se deres kunder i øjnene. Da Invita Køkkener A/S samtidig står bag alle Invita-butikker - og derved alle køkken- og badleverancer - har du en ekstra sikkerhed for at modtage de ydelser, du har betalt.

 • Byggeriets Ankenævn

  Medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF)

  Medlem af Køkken Anke Foreningen (KAF)

  Her optages kun køkkenproducenter, som vil og kan stå inde for deres arbejde. Som forbruger har du derfor mulighed for at klage over køkkenleverancer til Byggeriets Ankenævn og få en uvildig behandling af din sag.

 • Godt indeklima

  Invita er indeklimamærket

  Invita er indeklimamærket

  Alle Invitas køkkener er certificeret af Dansk Indeklima Mærkning. Indeklimamærket er med til at skabe et sundt miljø i dit hjem og giver dig sikkerhed for, at materialerne ikke afgiver skadelige partikler eller stoffer.