Inspirationskataloger

Se spændende nyheder og læs mere om køkken-, bad- og garderobeløsninger fra Invita i vores inspirationskataloger. Vi tager dig med på en rejse ind i vores verden, hvor du får praktiske tips og masser af inspiration.

Step1of 4: Læs, download eller bestil kataloger

Guide til dit køkkenkøb

Køkken- og badkatalog

Step2of 4: Dine oplysninger

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

En god oplevelse

Det skal være en god oplevelse, når du skal have nyt køkken, bad eller garderobe. Det er ikke unaturligt, hvis du føler dig en smule på udebane. Du skal træffe en del beslutninger og der er mange muligheder, som du skal tage stilling til.

Hos Invita hjælper vi dig igennem hele forløbet. I vores inspirationskataloger guider vi dig, så du bliver klædt bedst muligt på, når du skal have nyt køkken, bad eller garderobe. Der er intet, som er overladt til tilfældighederne.  

Tryghedsfolder

Mærk forskellen

I vores køkken- og badkatalog giver vi dig inspiration til, hvordan dit køkken eller bad kan se ud. Der er nytænkende og personlige løsninger samtidig med, at vi viser dig de seneste trends, som forhåbentligt giver dig en masse inspiration og nye ideer.

Hos Invita har vi mere end 450.000 køkkener og over 75.000 badeværelser i bagagen. Det betyder, at vores 160 dygtige konsulenter ved præcist, hvad det drejer sig om. Den ekspertise og forskel kan du mærke i vores bad- og køkkenkatalog.  

Godt tænkt i alle rum

Det er ikke kun i vores køkken- og badkatalog, at du finder en masse inspiration. Vi har også samlet inspiration til andre rum, som eksempelvis din stue eller et walk-in closet.

Invita er skræddersyede løsninger til alle rum i huset. Vores skydedørskatalog er fyldt med ideer til, hvordan du anvender funktionelle skydedøre, som både udnytter pladsen og gør din hverdag lettere. Fælles for løsningerne er, at de er gennemtænkte. 

En verden af muligheder

At Invita er personlige løsninger, kommer især til udtryk i vores tilbehørskatalog. I inspirationskataloget finder du vores udvalg af materialer og tilbehør, som gør en stor forskel i dagligdagen.

Musik i køkkenet, hvidevarer der kan betjenes via en applikation, elevatorskuffer og en kogende vandhane er blandt de mange mulighed vi tilbyder. På den måde kan du få en personlig løsning, der passer til dig og dine behov. 

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Invita Godt Tænkt

Invitas prisliste

God kvalitet er en investering værd, der betaler sig. Hos Invita finder du forskellige prisklasser, der kan tilpasses til dit budget. Derudover gør vi alt for, at du får mere værdi end det, du betaler for – og at du får en personlig løsning, som du glæder dig til at bruge hver eneste dag. Du vil ikke fortryde, når du vælger kvalitet.

I Invitas prisliste finder du priser på alle køkken- og badeværelsesløsninger. Er du i tvivl om, hvad dit køkken koster i alt, kan du finde priseksempler på dit drømmekøkken hos os. 

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Fra inspiration til virkelighed

Det koster ikke noget drømme, og hos Invita behøver det faktisk heller ikke koste ekstra at realisere dem. Du kan låne til dit drømmekøkken eller bad hos os uden udbetaling, renter, gebyrer eller andre skjulte omkostninger. 

Første skridt på vejen er, at du booker en gratis og uforpligtende designaftale med en af vores konsulenter, hvor du får gode råd og vejledning til, hvordan vi sammen gør dine ideer til en realitet.  

Invita Virtual Reality