Find prisen på dit
drømmekøkken

Priserne på vores køkkener er lige så forskellige som køkkenerne selv. Men fordi vi laver køkkener for enhver smag og pengepung, er der helt sikkert også et Invita køkken til dig. Prisberegningsværktøjet indeholder langt fra alle mulighederne hos Invita, men brug det til at få et realistisk indtryk af, hvad der har indflydelse på prisen på dit nye Invita køkken.

Start med at vælge den køkkentype, der passer dig bedst. Derefter kan du vælge bordplade, front og hvidevarer, som du synes. Du vil se billedet og pris specifikationen ændre sig, efterhånden som du prøver de forskellige kombinationer.

Hvis du vil have et præcist overblik, kan du finde alle priser og mål på Invitas produkter i prislisten.

Du græder kun én gang, når du køber kvalitet

Et køkken er en investering, du skal have glæde af hver dag i mange år. Naturligvis er prisen væsentlig, men det er nu engang sådan, at kvalitet koster mere end det modsatte. Så nej, vi er ikke de billigste - men som du kan se herunder, har vi kvalitetskøkkener i alle prislejer.

Hvad dit køkken kommer til at koste afhænger af, hvad du vil have. Som vist nedenfor koster det hvide køkken under det halve af det sorte, selvom de ellers ser ret ens ud. Forskellen ligger blandt andet i valget af materialer, bordplade og hvilken indmad, du vil have i skuffer og skabe.

Den populære model

Den populære model   kr. 39.918,-

Tidløst køkken i Athena i modehvid med bøjlegreb i stål. Bordpladen er i 30 mm sort laminat med nedfældet vask. Sokler i hvid melamin. Skuffer i stål med EasyLuk. Alle skabe med sidehængte låger er med hylder, dog ikke skabet under vasken.

Ekskl. hvidevarer og armatur.

Den ekstraordinære model

Den ekstraordinære model   kr. 82.203,-

Eksklusiv løsning i Athena Steelline med fronter, sokler og gavle i sortbejdset eg. Fronterne er i håndsorteret finér med brede stålgreb, og bordpladen er i mørk granit med planmonteret vask. Skuffeskabene i højskabe og hjørneskab er med karruseller i krom.

Ekskl. hvidevarer og armatur.