Bring naturen indenfor
Få et køkken i træ

Træ er et fantastisk materiale at indrette køkkenet med. Den varme glød og det naturlige udtryk har en forførende charme, der er en af grundende til, at træ altid har været et populært materiale i skandinaviske køkkener.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Miks nuancerne

Du kan få træ i flere nuancer, og mikser du fra træernes farveskala, kan du skabe interessante kontraster mellem de forskellige elementer.

En oplagt mulighed er at vælge dine køkkenlåger i mørkt træ, mens du vælger en lys bordplade i massivt træ – eller omvendt.

Resultatet af at kombinere forskellige nuancer af samme materiale er en harmonisk kontrast, der sætter en streg under det organiske udtryk i dit køkken.

Model Ikon

Glød

Model Glød

Model Glød

Lad forskellige materialer spille sammen

Du kan sagtens tilsætte andre materialer og farver til dit køkken i træ. Ved at kombinere forskellige materialer åbner du op for utallige muligheder for at skabe et unikt køkken, der matcher dine drømme.

Et sikkert valg er at sammensætte den naturlige egetræsfarve med en hvid bordplade. Går du efter et mere udfordrende look, kan du matche designfarver som Sandgrå eller Jungle med en mørk træbordplade.


Tilfør træ til køkkenet

En smutvej til at få træ ind i køkkenet er ved at vælge greb, hylder, køkkenaccessories, skærebræt eller andre redskaber i træ.

Selvom træet ikke er lige så iøjnefaldende, som hvis du vælger det til dine låger eller bordpladen, tilfører selv små elementer noget af den varme, der er karakteristisk for det naturlige materiale.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Et køkken i udvikling

Træ er et naturmateriale, der hele tiden arbejder. Det betyder, at små hak med tiden kan hæve sig, og blive næsten usynlige.

Ligeledes kan lysindfald med tiden påvirke farven på træet, og dit trækøkken er derfor under konstant forandring.

Det betyder, at køkkener i træ udvikler en unik, smuk patina, som vil gøre dit køkken helt særligt.

Se alle køkkenmodeller

Cover / Ikon

Model Cover

Model Cover

Urban / Athena

Model Urban

Model Urban

Med omtanke for naturen og køkkenet

Med et trækøkken kan du få bæredygtighed og holdbare materialer til at gå hånd i hånd. Kig blot efter Indeklimamærket, der er din garanti for, at materialerne ikke afgiver skadelige partikler, så du med god samvittighed kan omgive dig med træ i køkkenet.

Siger du ja til et liv med træ, skal du være indstillet på at tage dig godt af dit køkken i træ, hvis det skal holde sig smukt i mange år frem. Massive overflader skal behandles regelmæssigt – en tommelfingerregel er 2-4 gange om året.

 

En blomstrende trend

Trækøkkener har længe været at finde i skandinaviske køkkener, og trenden har for alvor fået vind i sejlene de seneste år. Et smukt trægulv sammen med en massiv træbordplade eller køkkenlåger i træ er en sammensætning, som har en dragende effekt.

En gennemgående tendens i de nye køkkener i træ er, at én træsort er dominerende og samler udtrykket, mens andre sorter eller nuancer fungerer som forfriskende suppleringer.

Ikon / Comet

Model Ikon

Model Ikon

Hvad er din drøm?

Når du vil have et køkken i træ, kan du vælge mellem flere design hos Invita.

Er din drøm et køkken, der emmer af klassisk design, kan du vælge model Ikon, mens model Square Sort Finér er et mere moderne køkken.

Square - Klassisk køkken i moderne stil

Model Square

Model Square
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Kom et skridt nærmere trækøkkenet

Der kan opstå mange spørgsmål, når drømmen om et køkken i træ skal realiseres. Har du spørgsmål, kan du booke et møde, hvor du får personlig vejledning af vores passionerede køkkenkonsulenter.

Du kan også besøge din lokale Invita, hvor du kan mærke træets effekt på egen krop.

Invita

Kategori: Køkken Tags: Køkken, Trends