5 karakteristika ved det moderne badeværelse

Der findes ikke en universalopskrift på det moderne badeværelse, da vi alle har personlige præferencer, som gør, at badeværelser i moderne stil kan se vidt forskellige ud.

Invita badeværelse i Jungle Green
Sort højglans badeværelse - model Athena
Flot hvidt badeværelse med egetræslister - model Athena Inframe
Lækker indretning af badeværelset - model Highline
Skuffeindsatser til badeværelset
Skuffeindsatser til badeværelset

På trods af det, er der alligevel nogle kendetegn, som karakteriserer moderne badeværelser.

Kontraster i dit farvevalg er med til at skabe en moderne dynamik i indretningen. I mange år har vi associeret det moderne badeværelse med farven hvid. Hvid er stadig populært, men på det moderne badeværelse er hvid ikke den eneste farve. Den skal gerne suppleres med en mørk kontrastfarve på en eller flere af de store flader som eksempelvis klinker, bordplade eller badeværelsesskabe. Se det moderne design fra badserien Comet.

Rustikt miks af materialer

Det moderne badeværelse har ofte et nordisk præg i form af træ. Når du integrerer træ i badeværelsesdesignet skaber det et moderne materialemiks. Det kan være alle træsorter, men særligt de lyse sorter som eg og ask er afholdte i den moderne badstil.

Når du vælger bordplade til badeværelset, er det en oplagt mulighed for at skabe et fedt materialemiks mellem badets forskellige elementer. Du kan eksempelvis vælge en bordplade i granit, beton, marmor, træ eller corian, som i samspil med materialerne på klinker og skabselementer skaber et super moderne badeværelse.

Funktionalitet går aldrig af mode

God funktionalitet giver unægtelig en større badeværelsesglæde, og det moderne badeværelse går ikke på kompromis med hverken design eller funktion. Derfor skal du sørge for god belysning og ikke mindst et flot og praktisk spejl over håndvasken.

Skuffernes indretning kan virkelig være med til at højne funktionaliteten på badeværelset. Du kan nemt øge funktionaliteten med praktiske skuffeindsatser, som kan gøre en verden til forskel for skuffernes overskuelighed. Det gør det også lidt mere lækkert at åbne skufferne, når de er velindrettede.

Luksusstemning på badeværelset

Et moderne badeværelse bærer præg af luksus. Du behøver ikke vælge alt i luksusudgaven, men sæt fokus på udvalgte ting. Det kan eksempelvis være et iøjnefaldende armatur, et smart væghængt toilet eller et badekar, der giver badeværelset en spastemning.

Dit materialevalg har en stor indflydelse, når du vil understrege den luksuriøse stemning på badeværelset. Gå efter kvalitet, som er holdbart og blot får en smuk patina med årene. Her er granit og træ særlig gode materialer.

Små moderne detaljer

Små detaljer kan gøre en stor forskel, når du skal indrette et moderne badeværelse. Det er derfor en god idé at sætte fokus på badeværelsestilbehøret. Til låger og skuffer kan du vælge greb eller knage i en utraditionel form eller farve som messing, sort eller læder, for at få dem til at skille sig ud.

Dit valg af badeværelsesinteriør kan få det moderne look til at gå op i en højere enhed. Top det moderne badeværelse med en flot sæbedispenser, toiletbørste og lækre håndklæder. Det er et plus, hvis de kan matche en af badeværelsets gennemgående farver.

Få dit eget moderne badeværelse

Drømmer du om et moderne badeværelse, kan du læse, hvordan du får det i vores guide til nyt badeværelse.

Dark Nature og grå laminat

Trends De nye køkkener har indbygget hygge

Det er ikke uden grund, at de bedste fester ender i køkkenet.

Read more about De nye køkkener har indbygget hygge
Sort er ikke bare sort

Trends Det sorte køkken er mere end en trend

Et sort køkken er ikke bare en forbigående trend. Det er en holdbar tendens, som vi kommer til at se meget mere til.

Read more about Det sorte køkken er mere end en trend
Nordic køkken viktualieskab | Invita

Trends Plads til syltekrukker, soyabønner og speltmel

Mange drømmer om at få plads til syltekrukker, soyabønner og speltmel, og flere og flere gør noget ved det.

Read more about Plads til syltekrukker, soyabønner og speltmel
Det grønne køkken | Invita

Trends Èt køkken – flere look

Det grønne køkken inviterer naturen med ind i boligen. En personlig indretning af køkkenet fortæller en klar historie om, hvem der bor i boligen. Her er plads til masser af kreativitet. Et køkken man kan give flere look.

Read more about Èt køkken – flere look