Få det bedste frem i køkkenet

Med fremkomsten af Internettet til at søge inspiration og nem adgang til spændende og eksotiske materialer, bliver vi forkælet med rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til at style vores køkkener.

Med øje for detaljen
Køkken med stil
Trendline modehvid laminat
Grey Nature
Gråt er hot

Sammen med viften af spændende muligheder kommer også et mere åbent sind; vi behøver ikke længere at være ensrettede eller uniformerede, vi kan blande og tilpasse til vores egne ønsker og stadig have et super lækkert køkken.

Brug af forskellige teksturer, farver og former, giver dit køkken dybde og er visuelt tiltrækkende. Det behøver ikke at være en wow-oplevelse eller et dyrt vægmaleri. Faktisk kan det være så simpelt som en ø i træ parret med køkkenskabe i højglans eller et flisebelagt gulv i kombination med finér.

Hvis du arbejder med industrielle, rustikke åbne murstensvægge vil en kontrast af højglans kabinetter trække skønheden endnu mere frem og skabe en flot kulisse.

Enkle hvide grebsfri køkkenelementer er perfekte til at fremvise det dekorative i køkkenet. For at få maksimal effekt, brug slående materialer såsom marmor eller træ i blok form, når de anvendes til en bordplade, kogeø eller gulv.

Såvel som med materialer, så brug farver til at give dit rum liv og sjæl. For eksempel vil en lys, fed bagkant eller et køkkenbord i en neutral farve tilføje noget ekstra til et allerede interessant køkken.

Uanset om du vælger at blande forskellige materialer i stor skala eller er mere diskret med dit touch, vil disse design teknikker helt sikkert give ny dybde og få det bedste frem i dit køkken.

Europas mest energivenlige hus

Tips & tricks Køkkenindretning

Din køkkenindretning er optimal, når den er rengøringsvenlig, slidstærk og funktionel. Det stiller krav til, at din indretning af køkkenet er gennemtænkt.

Read more about Køkkenindretning
Lille køkken (Newline)

Tips & tricks 5 tips til indretning af et lille køkken

Det lille køkken kan blive super fedt og funktionelt med en velovervejet indretning. Få vores køkkeneksperters bedste tips til indretning af små køkkener.

Read more about 5 tips til indretning af et lille køkken
Arbejdstrekanten i køkkenet

Tips & tricks Trekanten - et design for livet!

Opdateret november 2019

Vask, kogeplader og køleskab udgør tre vigtige arbejdszoner i køkkenet. På køkkenets grundplan skal de være forbundet i en imaginær trekant – den såkaldte arbejdstrekant, som er fundamentet for en funktionel arbejdsgang og god køkkenindretning.

Read more about Trekanten - et design for livet!
Det klassiske køkken

Tips & tricks Få plads til det hele

I dag skal køkkenet kunne rumme hele familien, mange forskellige funktioner, en travl hverdag og et stigende antal køkkenmaskiner. Så hvordan får man plads til det hele?

Read more about Få plads til det hele