Presse og medier

Få den ekstra plads, du lige står og mangler
Få den ekstra plads, du lige står og mangler
Få den ekstra plads, du lige står og mangler
Få den ekstra plads, du lige står og mangler

Plads til mere – få styr på rodet

Hvem kender ikke til pladsmangel i køkkenet? Eller rod på køkkenbordet? Nyt fleksibelt system kan give ekstra opbevaringsplads til f.eks. tallerkener, skåle og glas eller orden i krydderier, knive og kogebøger.

Uanset om køkkenet er stort eller lille, så mangler de fleste plads. Invita præsenterer nu det såkaldte Frame-system, som giver ekstra opbevaringsplads og skaber orden og overskuelighed i køkkenet. Der kan sagtens være store køkkendrømme i et lille køkken.

Frame-systemet er enkelt, og så kan man vælge de dele, som passer hjemme i køkkenet og giver mere plads. Frame systemet består af rammer i én længde og to højder, og så køber man tilbehør til, som giver fleksibilitet. Tilbehøret består af glashylder, træhylder, træbakker, tablet holder, køkkenrulleholder, krydderiglas, krydderurteholdere, knivblok og skuffer.

”Vi har udviklet et opbevaringssystem, som kan opfylde alles behov for mere plads, og det uanset om man har et Invita køkken eller ej,” siger Marketingdirektør Helle Fyllgraf fra Invita Køkkener.

Udnyt pladsen

Med Frame-systemet kan man udnytte pladsen mellem køkkenbordet og overskabene, hænge det på væggen eller stille det frit på køkkenøen.

”Opbevaringssystemet kan sammensættes efter de behov, familien har, og man kan f.eks. kombinere træbakker med glashylder og særlige holdere til krydderurter. Frame-systemet kan både stå og hænge i køkkenet, og placeringerne er fleksible, fordi det jo er vigtigt, at tingene er lige ved hånden. Hvis man f.eks. mangler plads til at opbevare krydderikrukker, så er det jo naturligt at have opbevaringen tæt ved komfuret,” siger Helle Fyllgraf fra Invita.

Hvis man en dag bliver træt af at have et Frame-modul stående, kan f.eks. træbakker, knivblok og krydderiholder bruges i køkkenets skuffer.

Gør køkkenet større

Invita har også andre løsninger, som kan gøre køkkenet større eller mere praktisk at arbejde i. Invitas Bordplade Optimizer kan to ting: Det er et køkkenskab, og så giver det ekstra bordplads, når det trækkes ud. Den ekstra plads kan bruges til at lave mad på eller spise ved. Den smarte kombination af ekstra skabs- og bordplads er netop blevet hædret med en international red dot-pris for design og innovation.

Pladsen kan også udnyttes optimalt med sokkelskuffer eller overskabe helt til loftet. Andre muligheder er skabe med fuldt udtræk eller hjørneskabe med karruseller, så man ikke skal ned på knæ og række langt ind i skabet for at nå en tung gryde. Store skuffer gør det også nemt at komme til f.eks. stablen af tallerkener, og med indsatser kan alt fra knive til krydderier få deres faste pladser.