Om Invita

Invita blev grundlagt i 1974 af snedkermester Leif Nygård. Som snedkermester bankede Leifs hjerte for godt håndværk og god kvalitet, og for ham lå det lige for, at bygge en forretning op om personlige løsninger frem for standardløsninger. Siden da er det blevet til langt over 400.000 personlige køkkener, og ikke to er ens.

Design, håndværk og personlig rådgivning er stadig nøgelord for Invita, som i dag også skaber løsninger til bad, bryggers og garderobe.

Vi besøger altid kunden hjemme, så vi kan se rummet og det hjem, vores løsninger skal være en del af. Og vi har vores egen uddannelse, Invita Academy, så vi sikrer, at alle vores konsulenter er klædt på til at give kompetent rådgivning og skabe spændende løsninger inden for rummets og budgettes rammer.

Ligesom for 40 år siden bliver køkkenerne designet og prodceret i Danmark. Vores elementer ligger ikke og samler støv på et lager. Så snart ordren er på plads, går vores erfarne håndværkere på fabrikken i Ølgod i gang med at producere den. Fineren håndsorteres, så åretegninger og farvenuancer passer sammen, og skabene samles på fabrikken, så vi sikrer en høj kvalitet og minimerer monteringstiden hjemme hos kunden.

Invita har i dag 22 butikker i Danmark og ejes af svenske Nobia AB, der er Europas største køkkenproducent og står bag 16 europæiske køkkenmærker.

Gråt er hot
Helenes nye køkken - Skuffesystem til organisering af skuffer