Sound Unit video

En sikker vinder

Sound Unit er blevet hædret med den internationale designpris, Red Dot Award.

Konkurrencen bestod i 2015 af 4.928 bidrag med deltagere fra 56 lande, hvilket gør Red Dot Awards til verdens største og mest anerkendte konkurrence af sin art.

Prisen uddeles af et internationalt ekspertpanel og gives udelukkende til produkter, der skiller dig ud fra mængden på grund af deres gode design eller innovative karakter.

Læs mere om Red Dot Award her

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg
Sound Unit

Den smukkeste løsning på musik i køkkenet

Sound Unit er en smuk og elegant lydenhed udviklet specielt til at give god lyd i køkkenet. Sound Unit er desuden designet, så den passer perfekt til Invitas køkkener. Den kan naturligvis integreres i både dit eksisterende eller jeres nye Invita køkken.

Lydoplevelsen sikres med to 3" bashøjtalere og en 1" diskant. Højtalerens tekniske design sikrer en fremragende spredning af lyden og en jævn respons i alle planer. Det betyder, at lydoplevelsen - modsat mange andre højtalere er i topklasse uanset, hvor i køkkenet, du opholder dig.

Sound Unit indeholder den nyeste generation af Bluetooth for at levere den bedst mulige lydgengivelse. Bluetooth er den mest udbredte teknologi til streaming af musik og lyd, så du kan afspille musik direkte fra din smartphone, tablet eller computer.

Kig forbi og få en demonstration!

Find nærmeste butik her

Noder

Det tekniske...

Du kan vælge mellem fronter i farverne sølv og hvid

Sound Unit kan tilpasses over- og underskabe i to højder: 70,4 cm og 86,4 cm

Forstærkeren i højtaleren er en PSRR closed loop class D. Samlet ydelse på 30 watt (RMS og 0,05% THD)

Sound Unit anvender Opalums patenterede Actisonic teknologi

Fronten af- og påmonteres hurtigt og nemt, når enheden skal rengøres

Sort og hvidt med kontrast og effekt

Se vores køkkenserier

Vi har også et køkken, der passer til dig!

Invita hjerte ikon

Planlæg dit køkkenkøb

Hvordan skal dit nye køkken være?

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København