Linoleum

Bordplader i linoleum

1. Høj kvalitet og lang holdbarhed
Linoleum er kendt for at have et overflademateriale, som forener høj kvalitet og holdbarhed med design. Her får du en bordplade, der er behagelig som arbejdsbord, da det er blødt og varmt at sidde ved.

 

 

2. Lyddæmpende og antibakteriel
Grundet det særlige materiale har linoleum en række positive effekter, som blandt andet gør, at linoleum er lyddæmpende og antibakterielt.

 

3. Fedtede fingre ses ikke
Linoleum er nemt at holde pænt, da det er behandlet med en overfladefinish, som gør det antistatisk og derfor ikke tiltrækker støv og snavs. Som en ekstra bonus kan mærker fra fingeraftryk heller ikke ses på linoleums satinmatte overflade.

Trods de mange fordele er der enkelte ting, du skal være opmærksom på ved linoleum. Her kan du læse om et par af de overvejelser, som kan have betydning for dig.

1. Tåler ikke høj varme
Linoleum er mere sårbart end mange andre materialer, og derfor kan en linoleumsbordplade ikke holde til at få sat varme ting på sig. Du bør altid sætte en bordskåner under dine varme gryder og pander.

2. Dybe revner kan ikke repareres
Får din linoleumsbordplade små ridser, vil materialet med tiden trække sig sammen igen. Er du derimod uheldig at lave en dybere revne eller en stor plet, kan de være svære at fjerne. En linoleumsbordplade kræver derfor, at du er ekstra nænsom, så du undgår dybe skader.

Få flere råd om bordplader i køkkenet