"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

SUSANNES VALG

Et drømmekøkken er resultatet af mange til- og fravalg i farver, materialer, hvidevarer og tilbehør. Hør om de valg, Susanne har truffet, i 9 korte film.

Susannes nye køkken
Susannes nye køkken

SUSANNE FALDT FOR DE RUNDE HJØRNER

Susanne gik efter et grebsfrit køkken med ubrudte, rene liner, så valget faldt på modellen Trendline. Som en meget effektfuld detalje fik vaskeøen runde hjørner.

DE VIGTIGE DETALJER

De brede dybe skuffer kan klare op til 50 kg. giver masser af plads og gør det nemt at holde orden. Og når man har hænderne fulde, er det rart, at skuffen med affaldsspande kan åbnes med et let tryk med knæet.

Susannes nye køkken
"Jeg vidste hvad jeg ville have, INVITA vidste, hvordan det skulle gøres"
Den nye Quooker Fusion
"
Min Quooker er helt uundværlig, når der skal laves the, Nescafé eller koges kartofler og pasta.
Susanne
Quooker - den kogende vandhane
Susannes nye køkken

BORDPLADE OG VASK I ÉT

En smuk, stilren og praktisk bordplade var på Susannes ønskeliste. Valget faldt på Corian med indstøbt vask. Corian er utrolig hårdfør og nem at holde pæn. Småridser klares fx blot med en slibesvamp.

QUOOKER

Quookeren er nok det tilbehør, Susanne er gladest for. Den sørger for, der altid er kogende vand til kaffe og te – eller til kogning af pasta, ris og kartofler. Og når man som Susanne elsker kaffe, er den stort set et uundværligt køkkenredskab.

Quooker - den kogende vandhane
Susannes nye køkken

KVÆRNEN TAGER SKRALDET

En kværn klarer alt organisk køkkenaffald fra kartoffelskræller til kyllingeben. Har du ordnet grøntsager, tænder du blot for kværnen, så findeles det og skyldes ud - og du behøver ikke gå ud med skraldeposen helt så ofte.

HVIDEVARER
Intet køkken uden hvidevarer! Er det længe siden, du har skiftet ”maskinparken”, kan du glæde dig til de nye funktioner, der gør køkkenlivet lidt lettere. Her kan du se, nogle af de funktioner, Susanne glæder sig over hver dag.
Susannes nye køkken

ALTID ISTERNINGER NOK

Med et dobbelt køle- og fryseskab har familien, der elsker at lave god mad og have gæster, plads nok. Og med isterninge-boksen i fryseren, kan man for-producere isterninger, så man altid er klar til fest!

OVNEN LAVER MAD, MENS DU IKKE ER HJEMME

Susannes nye ovn kan – næsten – lave mad alene. Og så er den oven i købet nem at betjene.

Susannes nye køkken
Susannes nye køkken

GAS ELLER INDUKTION?

Susanne har altid haft gaskomfur, men Lars fra Invita overbeviste hende om at prøve induktion. Et valg, hun ikke har fortrudt.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
Trin 1 af 3

NU ER DET DIN TUR

NU ER DET DIN TUR

Tilbage
Susannes nye køkken