Køkken med runde hjørner

 Familien Lange fra Videbæk 
 har nu fire kokke 

Køkken med runde hjørner

Køkkenet er det vigtigste rum

Merle på 2½ og Silje på 4 år elsker at være med deres forældre i køkkenet, og med en total renovering af familiens stueetage har de to fået masser af rum til at være med til madlavningen. ”For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest. Derfor skal der selvfølgelig være plads til vores børn, der elsker at være med og hjælpe med alt, hvad de kan,” siger Maibritt Lange.

Køkken med runde hjørner
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Rigtig god service

Takket være en god planlægning blev den store renovering af stue og køkken gennemført hurtigt og effektivt, og familien Lange har i dag kun lovord til overs for den lokale butiks håndtering af forløbet. ”Vi har fået rigtig god service gennem hele forløbet – også når der var travlt i butikken. Der opstår altid småting undervejs, men vores rådgiver tog hånd om det hele, og alle aftaler blev overholdt.”

Køkken med runde hjørner
”Men er der slet ikke noget, familien ville gøre anderledes, hvis de fik muligheden for at gøre hele renoveringen og installeringen af et nyt køkken om? Nej, siger Maibritt Lange. ”Alt er blevet, som vi havde drømt om. Der er intet, vi ville ønske os anderledes”.