Kvadro

Køkken med lys og luft

Klassisk køkken med moderne detaljer

Model Kvadro er en fyldningslåge med et kvadratisk og stilrent design. De kvadratiske udskæringer på lågerne skaber et grafisk udtryk, der pifter det klassiske køkken op med nye, moderne detaljer. Designet i det grå køkken passer til alt fra det klassiske køkken til den moderne villa med et råt New Yorker-loft.

Det klassiske køkkens charmerende fyldningslåger leder tankerne hen mod et univers af hygge, romantik og giver en følelse af, at et gråt køkken kan noget særligt.

Se priser og mål på Kvadro.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Mere end et gråt køkken

Det klassiske køkken er mere end et gråt køkken. Model Kvadro fås med malede låger i forskellige designfarver, som alle er overfladebehandlet med en slidstærk lak. Det gør, at du kan sætte dit personlige farvepræg på det klassiske køkken.

Du kan også vælge specifikke greb eller den bordplade, du har set dig lidt ekstra lun på. På den måde kan du skabe det perfekte match, uanset om det skal være et gråt køkken eller en af de andre smukke designfarver.

Med inspiration fra New York

Med inspiration fra New York

Gedigen kvalitet

Kvadro er udført i en 19 mm MDF-plade, der har indfræset et diskret spor. Det giver det klassiske køkken et elegant ramme-look, der er skabt til at blive brugt. Lakken på lågen sikrer, at lågen er rengøringsvenlig, mens lakken også beskytter mod ridser og skader.

Tip: Er du vild med ramme-looket i det klassiske køkken, kan det være, at Kvadro Fusion er det rette valg for dig.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Fornem det klassiske køkken

Hos Invita har vi skabt Kvadro for at indfri de drømme, du har til det klassiske køkken. For at du bedst kan få en virkelig fornemmelse af, hvordan de moderne detaljer går hånd i hånd med designet i det klassiske køkken, anbefaler vi, at du besøger din nærmeste Invita-butik.

Her står vores køkkenkonsulenter klar til at rådgive dig om materialer og farvevalg, uanset om du drømmer om et gråt køkken eller et andet køkkendesign.

Du kan springe eventuel ventetid over og booke en uforpligtende designaftale.

Drømmekøkkenet til familien på fem

Designfarver til Kvadro

Målskitse: Køkken-standardelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.