Kvadro

Køkken med lys og luft

Klassisk køkken med moderne detaljer

Model Kvadro er en fyldningslåge med et kvadratisk og stilrent design. De kvadratiske udskæringer på lågerne skaber et grafisk udtryk, der pifter det klassiske køkken op med nye, moderne detaljer. Det hyggelige køkkendesign passer til alt fra det klassiske køkken til den moderne villa med et råt New Yorker-loft.

Køkkenets charmerende fyldningslåger leder tankerne hen mod et univers af hygge, romantik og giver en følelse af, at grafisk symmetri kan noget særligt.

Se priser og mål på Kvadro.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Gør det hyggelige køkken personligt

Med model Kvadro har du alle muligheder for at sætte hyggen og din personlige stil i spil. Kvadro fås med malede låger i forskellige designfarver, som alle er overfladebehandlet med en slidstærk lak. Det gør, at du kan sætte dit personlige farvepræg på det hyggelige køkken.

Du kan også vælge specifikke greb eller den bordplade, du har set dig lidt ekstra lun på. På den måde kan du skabe det perfekte match, uanset hvilke farver og materialer du vælger.

Med inspiration fra New York

Med inspiration fra New York

Gedigen kvalitet

Kvadro er udført i en 19 mm MDF-plade, der har indfræset et diskret spor. Det giver det hyggelige køkken et elegant ramme-look, der er skabt til at blive brugt. Lakken på lågen sikrer, at lågen er rengøringsvenlig, mens lakken også beskytter mod ridser og skader.

Tip: Er du vild med ramme-looket og den hyggelige stil, kan det være, at Kvadro Fusion er det rette valg for dig.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Fornem hyggen

Hos Invita har vi skabt Kvadro for at indfri de drømme, du har til et klassisk, hyggeligt køkken. For at du bedst kan få en virkelig fornemmelse af, hvordan de moderne detaljer går hånd i hånd med designet, anbefaler vi, at du besøger din nærmeste Invita-butik.

Her står vores køkkenkonsulenter klar til at rådgive dig om materialer og farvevalg, uanset om du drømmer om et gråt køkken eller et andet køkkendesign.

Du kan springe eventuel ventetid over og booke en uforpligtende designaftale.

Kvadro

Designfarver til Kvadro

Målskitse: Køkken-standardelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.