Fusion

Fusion

Forrammekøkken til moderne køkkenbehov Grænser bliver brudt ned, og nye materialer dukker op.
Fusion er et forrammekøkken, der mikser traditioner og kvalitetshåndværk til det moderne menneskes behov.

Athena Fusion

Danner ramme om fremtidens køkken

Magien i et forrammekøkken opstår ved, at der er holdt fast i alt det gode, du kender fra vores populære modeller; AthenaSquare og Urban. Du får det samme velkendte design, finesse og kvalitet - men rammerne er blevet rykket.

Fusion-serien består af tre nostalgiske køkkenmodeller: Athena Fusion, Square Fusion og Urban Fusion. Modellerne byder på hver sin nyfortolkning af et rammekøkken, der på en unik måde danner ramme om fremtidens køkken.

Athena Fusion | Invita

Athena Fusion-fronterne står strømlinet og skarpt og vil klæde de fleste rum.


Urban Fusion | Invita

Urban Fusion har kant og karakter. De skråt skårne greb giver grafisk særkende.


Square Fusion front

Square Fusion er en nyfortolkning af den klassiske fyldningslåge med sjæl og charme.


"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Athena Fusion

Athena Fusion er kendetegnet ved at være et forrammekøkken med et stilrent og enkelt udtryk, der appellerer til den urbane æstetiker. Men samtidig leder køkkenet tankerne tilbage til tiden, hvor en Quooker ikke var en fast del af vores ordforråd. Inspirationen til de brede forrammer og blanke messinggreb er nemlig hentet årtier tilbage.

Her er der gjort en dyd ud af skære det overflødige væk og rykke det nødvendige frem. Det giver et enkelt og moderne forrammekøkken med plads til personlighed.

Athena Fusion
Athena Fusion

Det monokrome køkken

Athena Fusion er et pragteksemplar på det monokrome køkken. Når øjet møder samme nuance fra første sokkelstykke til sidste låge, skaber det ro i rummet. Det er en fordel i et stort køkken, men også i indretningen af et lille køkken

Oplev Athena Fusion-køkkenets mange muligheder i vores CreativeLab.

Square Fusion

Med Square Fusion får du et forrammekøkken fuld af charme og sjæl, der inviterer til et aktivt køkkenliv. Lav dig en god kop kaffe, eller skænk et glas rødvin og nyd synet, mens maden er i ovnen.

Nyfortolkningen af den klassiske fyldningslåge leder tankerne hen mod et landkøkken, der appellerer til både store og små, faste brugere af køkkenet såvel som gæster.

Square Fusion
Square Fusion

Det klassiske køkken 2.0

Stemningen i Square Fusion er den samme som i andre køkkener med fyldningslåger. Her er der god, gammeldags hygge.

Men når du tilsætter detaljer som en underlimet dobbeltvask, dobbelthane, marmorbordplade eller hvad du drømmer om af materialer og køkkenelementer, bliver Square Fusion et moderne og personligt rammekøkken med det samme.

Rammekøkken i flere fortolkninger

Drømmer du om et rammekøkken?
Se vores andre fortolkninger af køkkener med rammer:

Square

Moderne fortolkning af det klassiske

Model Square

Northern Shaker

Nostalgisk kvalitetskøkken

Model Northern Shaker

Athena Inframe

Giv dit køkken ekstra kant

Model Inframe

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

Urban Fusion

Et godt bud på en topmoderne køkkenklassiker er Urban Fusion, der har et stramt og stilrent look med tydelige grafiske særtegn.

De karakteristiske skrå snit i Urban Fusion-grebet gør køkkenet til sit helt eget. Men bare rolig – der er heldigvis masser af plads til at krydre rammekøkkenet med personlige løsninger og detaljer, hvis du har lyst.

Urban Fusion
Urban Fusion

Køkken med grafiske særpræg

Det er utroligt, at et skråsnit får så stor effekt, når man betragter køkkenet, men det er ikke desto mindre tilfældet. Uanset hvilken vinkel du betragter rammekøkkenet fra, vil der dannes nye grafiske mønstre. Du kan dyrke det grafiske univers ved at have et åbent modul med plads til ting i former og farver, du holder særligt af.

Se alle mulighederne med Urban Fusion og prøv dig frem med CreativeLab.

Inspiration til dine køkkendrømme

Inspirationen kan komme mange steder fra, når du stykker dine køkkendrømme sammen. Uanset om du søger gode råd eller foretrække visuel inspiration, kan du finde det hos os.

Sætter nye standarder

Et fusionskøkken kan lidt mere end andre køkkenmodeller. Det skyldes, at Fusion-serien består af tre modeller, der har hver sit specielle udtryk.

Derved er det et køkken, der kan tilpasses – eller fusioneres – med ethvert hjem. Derfor er Fusion også en anelse dyrere end andre køkkener, men prisen afhænger af, hvordan du sammensætter dit personlige forrammekøkken.

Urban Fusion
Athena Fusion

Hvilken fusion er du til?

Skal det være nostalgi og nytænkning? Er du mere til en nyfortolkning af fyldningslågen? Eller er du mest til de grafiske særtegn? Vi har også svært ved at udpege vores favorit, men hjælper dig gerne med at finde din.

Hvis du er i tvivl om, hvilket forrammekøkken du er mest til, kan du besøge nærmeste Invita-butik. Her kan du opleve og mærke rammekøkkenerne på egen hånd. Ønsker du at se, hvad der påvirker køkkenprisen, anbefaler vi, at du læser vores artikel her.

Skal du bruge en nøjagtig pris, kan du bestille en gratis og uforpligtende designaftale med en af vores køkkenkonsulenter.