Highline

Grebsfri minimalisme når det er bedst

Highline er et minimalistisk køkken uden greb, der i al sin enkelthed er skabt af rene linjer og et smukt tidløst design. 

Det grebsfrie køkken

Når der er godt gang i madlavningen, kan køkkenet komme til at syne rodet. Ved at vælge et køkken uden greb, kan du skabe en illusion af mere orden i rummet. Det grebsløse design vil ikke blot give roligere omgivelser, men også tilføre dit køkken et eksklusivt touch.

Du kan få Highline til modellerne Athena, Comet og Dark Nature som er helt i tråd med den enkle og moderne stil.

Til det stilrene hjem

I modsætning til andre grebsfrie køkkener har Highline ikke indfræsede greb i lågerne. I stedet har vi monteret en grebsskinne mellem skabe og skuffer. Det giver et stilrent design, hvor fronterne fremstår helt stringente og enkelte. Derfor egner Highline sig godt til dig, der sætter pris på et minimalistisk hjem.

Grebsskinnen fås i vores 9 jordnære farver, samt i sort og stål. Hvis du vil opleve, hvor stor en betydning de forskellige profiler har, så prøv vores Creative Lab i 3D.

Prøv Creative Lab

Malet eller højglans?

Vi tror på, at hvert køkken skal skræddersyes til dine behov og drømme. Vores Highline serie fåes med både malede låger og låger i højglans. Highline i højglans er malet med stærk autolak, der er lige så holdbar som lakken på din bil. Det betyder, at små ridser kan poleres væk.

Med en malet låge får du en 19 mm MDF-plade, hvor du kan vælge mellem otte designfarver og to højglansfarver.
Highline køkken athena egefiner dekton bordplade

Naturligt udtryk med finér

Bring naturen ind i dit køkken med træfinér, der giver glød og charme. Hos Invita bruger vi udelukkende håndsorteret finér, der sikrer ensartede farvenuancer og giver et harmonisk helhedsindtryk.

Vores finér er en 19 mm finérbelagt spånplade behandlet med to gange lak og med massive trækanter. Vælg mellem lodrette eller vandrette åretegninger.
Highline køkken titanhvid

Laminat til hverdagens situationer

Med en låge i laminat får du en løsning, der er nem at rengøre og modstandsdygtig overfor slag og slid. Vores laminatlåger er belagt med højtrykslaminat og massive trækanter. Vælg mellem fem laminatfarver eller højglans i farven Frost.

Laminatlågen fås med en helt mat overflade, der ikke reflekterer lys. Overfladen er behagelig at røre ved, og ikke modtagelig for fedtede fingre. Samtidig er den antistatisk, antibakteriel og let at rengøre.

Vi hjælper dig fra start til slut

Vi giver dig inspiration, rådgivning og service, fra det første møde til dit nye køkken står klar.

Flere grebsfrie muligheder

Er du vild med det tidløse og enkelte køkken? Så finder du måske dit drømmekøkken her:
Highline køkken athena egefiner dekton bordplade

Til det stilrene hjem

Highline er et grebsfrit køkken i en klasse for sig. Ved at udlade grebene formår designet at skabe ro og stilsikker enkelthed i rummet. Derfor egner Highline sig godt til dig, der sætter pris på et minimalistisk hjem.

Hos Invita får du altid et danskproduceret køkken, hvor der er kælet for alle detaljerne, og kvaliteten er i højsæde.