Invita Virtual Reality

Virtual Reality 
 i køkkenet

Med Invitas Virtual Reality værktøj er det en fornøjelse at købe nyt køkken. Sammen med din indretningskonsulent designer I køkkenet ud fra dine ønsker, men i stedet for en flad tegning, kan du med Virtual Reality opleve det næsten live. Tag VR brillerne på, træd ind i en anden verden og få en helt ny fornemmelse af rummet og køkkenet, allerede inden du beslutter dig.

Kom ind til Invita og se med egne øjne, hvordan Virtual Reality gør køkkentegningen levende - det er helt uforpligtende og koster ikke ekstra.

Du får også et link med hjem, der kan ses på din telefon eller i Virtual Reality hvis du har VR briller.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Hvad er
Virtual Reality?

Navneord
Udtales [ˈvœːtjuəl ɹiˈaliti]

Betydning
Fra engelsk, direkte oversat 'tilsyneladende virkelighed', VR, computerskabt illusion, fx i form af lyd og billede, der frembringer en slags parallelverden, som tilskueren oplever at være en del af og kan påvirke.

Invita Virtual Reality

Skærmbillede fra Invita Virtual Reality

Invita Virtual Reality