Urban finér sort eg | Invita Køkkener

Funktionelt 
 & urbant

Køkken nyhed: Urban finér

Køkkenet skal være nemt at bruge i en travl hverdag. Både for børn og voksne. Det er ideen bag køkkenmodellen Urban, der er designet til at være let at betjene. Urban har samme fordele som det grebsløse køkken: Det er stilrent, og der er ikke greb, der stikker ud og tager plads op.

Invita Urban finér sort eg

Tidløst, dansk design

Model Urban fra Invita er et moderne køkken, der gemmer på et væld af gennemtænkte detaljer bag det stilrene design. Det enkle design giver dig mulighed for at sammensætte en køkkenmodel, der byder på kvalitet fra inderst til yderst.

Med indfræsede greb har Urban samme fordel som det grebsløse køkken: Det er stilrent, og der er ikke nogle greb, der stikker ud og optager plads. Derudover giver det moderne køkken uden greb et legende og elegant design, som samtidig er yderst brugervenligt.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Invita Urban finér

Urban finér i Eg natur.

Specialister i finér

Naturlige farver og materialer har været inspiration til Urban Finér, der kan vælges i tre typer af finér. Den håndsorterede finér sikrer, at du får et harmonisk og roligt forløb med en smuk vandret åretegning. Det giver det moderne køkken et naturligt udtryk.

Finéroverfladen er behandlet med en slidstærk lak, der gør lågen modstandsdygtig over for slid, samtidig med at finérlågen er nem at vedligeholde.

Læs mere om køkkenlåger i træfinér her.

Urban finér eg mat hvid og Athena modehvid | Invita Køkkener

Urban finér i Eg mat hvid.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Urban finérer