Vind hvidevarer i verdensklasse

Værdi 40.000 kr

Button

Det skal være en fornøjelse at gå i køkkenet, og derfor er lækre og funktionelle hvidevarer vigtige.
I Invita samarbejder vi bl.a. med det tyske hvidevarebrand NEFF, der er kendt af kokke og feinschmeckere over hele verden.
Drømmer du om en ny ovn med dampfunktion eller et komfur med fremtiden indbygget? Ja, så er det nu.

Svar på spørgsmålet:

Hvor bliver NEFF produceret?

Ved at klikke på deltag, tilmelder du dig vores nyhedsbrev og deltager samtidig i konkurrencen. Tilmeldingen til nyhedsbrevet kan til hver en tid afmeldes.

Konkurrencen varer til og med 31. marts 2019.
Vinderen vil blive kontaktet direkte 1. april 2019.

Åbent Hus

Kom til Åbent Hus 2. - 3. marts 10-15

Find din nærmeste butik

Køb 4 NEFF hvidevarer,
få 2.500 kr. tilbage

Kampagnen gælder ved køb af 4 valgfrie hvidevarer fra NEFF (tilbehør indgår ikke) købt i perioden 1. januar til 30. april 2019. Du kan registrere dit køb til og med den 30. juni 2019.

Læs mere på NEFF's hjemmeside

Dampovn

Besøg Invita og se den nye dampovn fra tyske NEFF. Ovnen kan bruges til både bagning, dampning, dampbagning og -stegning.

Læs mere

InductionAir

Med NEFF InductionAir forsvinder damp og mados ned i kogepladen. Den elegante ­kombination af emhætte og kogeplade giver dig flere muligheder for at skabe det køkken, der passer lige til dig.

Læs mere

Blackboard køle-/fryseskab

Slip kreativiteten løs i køkkenet med et Blackboard køle-/fryseskab fra NEFF. ­Skabet har en unik matsort glasfront, der samtidig fungerer som en tavle. Skriv indkøbsseddel eller favoritopskrifter med kridt på fronten eller brug den som en opslagstavle og sæt postkort og fine fotos fast med magneter.

Læs mere