Hele marts

Fri montering

Køber du dit nye drømmekøkken i marts, får du monteringen med i købet*.

Book en gratis designaftale

Hurtig montering

Et Invita køkken er hurtigt monteret. Alle skabe er samlet og tjekket fra fabrikken. De er klar til at blive sat op, når de leveres, så her sparer du mange håndværkertimer.

Vi leverer så vidt muligt hele din ordre på én gang, men der kan være elementer, som pga. vægt, størrelse eller håndterbarhed ikke kan leveres sammen med den øvrige ordre. Så sørger vi selvfølgelig for, at disse elementer bliver leveret direkte til din dør af vores underleverandør.

Garanti og eftersyn

Når Invita monterer, får du udvidet garanti og et gratis 12 måneders eftersyn.

Benytter du en certificeret Invita-montør til at opstille dit nye køkken eller bad, er du sikret en perfekt god finish og funktion. Vi er sikre på, at monteringen lever op til vores høje kvalitetskrav, og kvitterer med 5 års garanti på skabselementer, samt på montage arbejde. Vi tjekker at alt er, som det skal være, og slipper dig ikke, før du er tilfreds.

*Gælder ved køb af nyt køkken for min. kr. 50.000 ekskl. hvidevarer. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller ombyttes til kontanter. Tilbuddet gælder ved køb til og med 31.3.2019 – tidspunkt for montering aftales ved ordreindgåelse.

Invita

Skal din drøm have form?

Besøg din nærmeste Invita og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan gøre dine køkkendrømme til virkelighed.

Find nærmeste butik

Invita

Find din stil

Find hvilken køkkenserie der passer dig bedst. Vælg materialer, træsorter, farver og greb for at skabe dit eget helt unikke køkken.

Se vores køkkenserier