EasyTouch til dine skuffer

Lækkert køkken i jungle grøn og grå

Tilbuddet gælder ved køb af komplet køkken. Rabatten er på elektronisk EasyTouch åbningssystem og kan ikke kombineres med andre tilbud. Levering skal ske senest den 31.12.16.

 LIGE NU:  
  SPAR 50% PÅ 
  SKUFFER MED MOTOR 

At åbne og lukke skuffer - uden hænder

Med EasyTouch kan du åbne og lukke dine skuffer med et enkelt lille puf, fx med hænder, hofter, knæ eller bag. Ikke mindst praktisk, hvis du foretrækker et køkken uden greb, eller når du har hænderne fulde. Og det har man jo tit i køkkenet. EasyTouch drives af en lille el-motor, og der er 5 års garanti på at gøre hverdagen lettere.

EasyTouch kan monteres på langt de fleste skabe uanset skuffeantallet. EasyTouch kan leveres til både standard stålskuffer og Invitas eksklusive træskuffer.

EasyTouch
"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg
EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

EasyTouch®

Med EasyTouch er bare en enkelt let berøring nok, og skabet eller skuffen åbner af sig selv. Det elektriske EasyTouch åbningssystem reagerer på alle de signaler, der kommer fra berøring af lågen. EasyTouch er meget nem at montere og kan til enhver tid tilsluttes udtrækket.

Store og tunge låger er ingen hindring for at anvende dette system, som også kan åbnes og lukkes manuelt.

EasyTouch har blandt andet vundet en Reddot design award og været nomineret til Designpreis.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup