Uopfordrede ansøgninger

Ansøgning til produktion

Er du interesseret i et job på fabrikken i Ølgod, vil vi bede dig rette henvendelse til vikarbureauet Randstad, som vi har en samarbejdsaftale med. Du kan kontakte vores konsulent på tlf. 30 55 63 59 eller sende din ansøgning og CV til nobia@randstad.dk.

Der er mulighed for specifik at ønske produktionen i Ølgod som arbejdssted. Hvis det er tilfældet, vil du ikke blive sendt ud som vikar andre steder, men udelukkende komme i betragtning, når produktionen i Ølgod søger en vikar/ny medarbejder.

Vi er altid meget glade for at høre fra dig og vi har løbende behov for nye medarbejdere i produktionen.

Ansøgning til administration og butik

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger, men vi ønsker i stedet at vide, hvilke områder du er interesseret i at søge hos os. Tilmeld dig derfor vores jobagent, således du får besked med det samme vi slår en stilling op indenfor de områder, som interesserer lige præcis dig. Tilmeld dig jobagenten her.

Ansøgning til praktikplads

Ønsker du at søge en praktikplads i vores produktion, administration eller i en af vores butikker, er du altid velkommen til, at sende din praktikansøgning til job@nobia.dk, hvorefter vi undersøger mulighederne og giver dig en tilbagemelding.

Nobia career

Ledige stillinger

Sound Unit

Innovation

Nobia

Organisation

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk