Job og karriere

Rune Stephansen

Rune Stephansen

CEO Nobia Denmark A/S

E-mail adresse: mail@invita.as

Telefon: 77 88 70 00

Rune kom til Nobia Denmark i februar 2016 fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i Marbodal. Siden 2014 har han desuden haft titlen EVP og Head of Commercial Sweden i Nobia AB.

Morten Kyed

Morten Kyed

Sales Director HTH

Morten kom til Nobia i 2014 som markedschef for HTH Sverige & Finland, men er i 2016 blevet udnævnt salgsdirektør for HTH.

”Vi skal altid have kunden i centrum, når vi tænker og snakker salg”

Peter Bisgaard

Peter Bisgaard

Brand Director uno form

Peter Bisgaard er Brand Director for Nobia Denmarks eksklusive brand uno form, og har arbejdet med produkt- koncept- og butiksudvikling siden han kom til Nobia Danmark i 2003.

”Intet er skønnere, end når kundens behov opfyldes gennem vore medarbejderes kreativitet samt ambitiøse tilgang til opgaven, og vi har leveret den perfekte løsning. Så har det været en god dag!”

Lars Bo Andersen

Lars Bo Andersen

Økonomidirektør

Lars-Bo Andersen kom til Nobia Denmark i 2008 og har ansvaret for økonomi. Lars-Bo har tidligere arbejdet for KPMG og i byggemarkedssektoren.

”For mig betyder det meget, at vi har transparens i virksomheden, så vi er på forkant med udviklingen og på baggrund heraf kan træffe de rigtige beslutninger”

Karsten Ø. Kristensen

Karsten Ø. Kristensen

It direktør

Karsten kom til Nobia Denmark i 2008 og blev en del af ledergruppen i 2012. Han står i dag desuden i spidsen for Nobia AB’s nordiske IT-aktiviteter. Karsten har tidligere arbejdet i tøjindustrien

”At se vores lastbiler på landevejen med kvalitetsprodukter på vej til vores kunder gør mig stolt.”

Kristian Snoghøj

Kristian Snoghøj

Produktionsdirektør

Kristian er produktionsdirektør og kom til Nobia Denmark i 2015. Kristian kommer fra logistikvirksomheden Postnord og har tidligere arbejdet i produktionsindustrien.

”For mig er det afgørende at vi løfter i flok, og er opmærksomme på de succeser vi skaber sammen”

Charlotte Kruse

Charlotte Kruse

HR Director

Charlotte Kruse startede som HR Direktør for Nobia Denmark d. 1. maj 2016. Hun har altid arbejdet med HR, senest i virksomheder som Martin Professional og Tetra Pak.

”Jeg brænder for forretningsorienteret HR, hvor vi i samarbejde spiller hinanden gode, og dermed sikrer de bedst mulige resultater – både målt på bundlinje og i arbejdsglæde.”

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
Nobia career

En del af Nobia

CSR

CSR - Vi tar' ansvar

Nobia career

Ledige stillinger

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København