En del af Nobia

Invita er en del af Nobia Denmark A/S, der indgår i Nobia AB med hovedkvarter i Stockholm. Invita har været ejet af den svenske koncern siden år 2000, der også er Europas førende køkkenproducent med 20 stærke køkkenbrands.

Koncernens salg sker gennem 440 egne butikker såvel som et stærkt netværk af franchise butikker og detailhandlere, inklusive møbelbutikker, byggemarkeder samt uafhængige køkkenspecialister. Produkterne sælges også til byggevirksomheder, der videresælger køkkenerne til slutbrugeren.

Invita og Nobia Denmark har en central plads i den internationale organisation. Koncernens produktudvikling og innovationsafdeling er placeret i Ølgod ved Invita og Nobia Denmarks hovedkontor.

Nobia AB har omkring 6.925 ansatte placeret i hovedsageligt syv europæiske lande. Nettoomsætningen svarede i 2014 til ca. DKK 10 mia. med et overskud før skat på DKK 685 mio.. Nobia er noteret på den svenske NASDAQ OMX Stockholm børs.

Læs mere on Nobia her (engelsk).

CSR

CSR - Vi tar' ansvar

Nobia

Organisation

Nobia Graduate Programme

Graduate Programme

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København