Medarbejderudvikling

Vores vision er at levere kundeoplevelser i verdensklasse. Det kræver, at vi har medarbejdere og ledere, der er i stand til at leve op til denne vision. I Invita har vi meget fokus på medarbejderudvikling på alle niveauer i organisationen.

Som medarbejder i Invita skal du være indstillet på at løbende arbejde med din egen udvikling, så vi hver dag sammen bliver endnu bedre til at give vores kunder oplevelser i verdensklasse. Vi skal kunne altid kunne imødekomme de nye krav og udfordringer, som vi enten stiller os selv, eller som vores kunder og omverden stiller til os.

Vi arbejder benhårdt på at være dem med branchens mest tilfredse kunder og medarbejdere. Derfor at det et grundvilkår at vi konstant har fokus på udvikling af organisationen, teamet og ikke mindst den enkelte holdspiller.

Vores holdning hos Invita er, at vores medarbejdere selv er ansvarlige for deres egen udvikling. Men vi stiller til gengæld en række udviklingsmuligheder til rådighed og sørger for, at der er en løbende en dialog omkring dine individuelle udviklingsbehov. Det tror vi på er måden hvorpå Invita både i dag og i morgen, vil være en attraktiv virksomhed at være en del af.

Nobia career

Ledige stillinger

Nobia

Organisation

Nobia career

En del af Nobia

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København