Innovation

I Nobia Denmark prioriterer vi innovation meget højt. Innovation og produktudvikling er en fastforankret del af vores strategi, og det er et afgørende element i forbindelse med at bygge brands og sætte vores brands på verdenskortet. Arbejdet med innovation skal styrke vores position i markedet og sikre, at vi differentierer os i forhold til vores konkurrenter.

Når vi arbejder med innovation, er vi tæt kontakt med vore kunder. Det er et afgørende element, at vi forstår kundernes behov helt ned i mindste detalje for at kunne gøre en tydelig forskel, både når det gælder design og funktion.

Udfordringen er ikke at få idéerne til nye innovationsprodukter, udfordringen er at finde de små guldkorn, der virkelig betyder noget for vore kunder. Det kan i virkeligheden være ganske små ting. Som en integreret del af innovationsprocessen laver vi både kundeinterviews og er ude at besøge vores kunder i deres eget hjem.

Man er nødt til at tænke kreativt og tvinge sig selv ud af boksen, for at finde de helt rigtige løsninger. I løbet af en innovationsproces er man i berøring med alle relevante interessenter, og det er vigtigt at forstå hele processen - fra kundes behov til den kreative fase, gennem udviklingsfasen, til implementeringsfasen og helt indtil produkterne er på vore lastbiler på vej ud til vores forventningsfulde kunder.

Nobia career

Medarbejderudvikling

Nobia

Organisation

CSR

CSR - Vi tar' ansvar

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København