Køkken med stor personlighed

Lisbet og Erik Tollstorff søgte et køkken med stor personlighed, der matchede husets barokstil. Det fandt de hos Invita.
Model
Nordic
Husets stil
Barok
Køkkenform
Hjørnekøkken og højskab

Et markant køkken

Et murermester hus fra 1952 indrettet i barok-stil stiller krav til et markant køkken, og netop sådan et køkken var Lisbet og Erik Tollstorff på jagt efter i forbindelse med en omfattende renovering af parrets hus i Taastrup. Men de behøvede ikke at lede længe.

En sjælden indlevelse i ønsker og behov

Hos Invita i Glostrup fik de hjælp til at finde den helt rigtige løsning, der blev en kombination af det stemningsfulde hvide Nordic-køkken med markant sort granit bordplade og moderne løsninger som en sort, nedfældet vask, toptunede hvidevarer og en markant emhætte.

”For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov, og vi fik et køkken, der ikke bare understregede husets stil, men også gav os en masse gennemtænkte indretningsdetaljer,” fortæller Lisbet Tollstorff.

En daglig glæde

Hun peger for eksempel på skabsvæggen, der rummer både køleskab, fryser, kolonialskab og to ovne. Også Invitas ide med at løfte opvaskemaskinen op i højden giver dagligt glæde.

”Køkkenet glider ikke alene smukt ind i husets stil og farver, det er også et super funktionelt køkken. I det hele taget har processen med at få nyt køkken, lige fra udvælgelse til opsætning, været en positiv oplevelse, vi kun kan sige godt om,”
Lisbet Tollstorff

Om dette køkkenBordplade

Sort granit

Køkkenlåger

Nordic i farven Frost

Invita butik

Glostrup