Den totale forvandling

Hanne havde Danmarks grimmeste køkken. Nu er det gamle køkken fra starten af 60’erne skiftet ud med et nyt og flot Athena køkken.
Model
Athena
Greb
Arch
Emhætte
Miele

Vandt 100.000,- til et nyt køkken

2.500 danskere mente, at de selv havde Danmarks Grimmeste Køkken, som Invita søgte efter, men Hanne Johansen fra Hillerød løb med ’æren’ og vandt et nyt Invita køkken til 100.000 kr. Nu er det gamle køkken fra starten af 60’erne skiftet ud med et nyt og flot Athena køkken, som hele familien nyder at være i og bruge.

”Det har været skønt at få et nyt og flot køkken. Vi trængte virkelig og kommer til at bruge det nye køkken meget mere og til mange flere ting,” siger Hanne Johansen, som f.eks. nyder den nye spiseplads, som er en integreret del af køkkenet.

Fra grimt til flot
Fra grimt til flot

Køkkenet er hvidt, og i kombination med at rummet er blevet åbnet op, så virker køkkenet meget mere let og imødekommende end det gamle. Der kommer også masser af lys ind.

Hanne Johansen sætter stor pris på, at det nye køkken er praktisk indrettet og funktionelt. Det gamle køkken var det modsatte: upraktisk og umoderne.

”Jeg havde Danmarks Grimmeste Køkken – nu har jeg ét af de flotteste. Det giver lyst til at tilbringe meget mere tid i køkkenet”
Hanne Johansen
Fra grimt til flot

Om dette køkken