Visualiser din drøm

Se hvordan farver og materialer fungerer sammen i forskellige køkkener i Invitas CreativeLab 3D Designer.

Prøv 3D Designeren

Dedikeret til din

DRØM

En køkkendrøm kan blive vakt af mange ting; en flamme, smagen af en god grillbøf, eller en annonce i et magasin. Det er i virkeligheden ikke så vigtigt, hvordan din gnist bliver tændt. Det vigtigste er, at den ikke bliver slukket, når du taler med dem, der skal hjælpe dig med det praktiske.

Bliv inspireret
Eksklusivt køkken i Dark Nature med gastroskab fra Invita

Dark Nature

Mød Invitas eksklusive køkkenserie Dark Nature, hvor design og funktionelle detaljer skaber en unik ramme for hverdagen og for gæstemiddagen. Den varme glød og bæredygtigt træ er gennemgående i Invitas nye køkkenmodel. Dark Nature ligger op til at man kombinerer på tværs for at skabe sit helt eget look.

Bliv inspireret

Invita

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på dit nye køkken afhænger af køkkenets størrelse, materialevalg og design. Vi har kvalitetskøkkener i alle prislejer, og det er dine prioriteringer, der afgør prisen.

Bliv klogere

Inspiration til bad,
bryggers eller garderobe

Vi er mest kendt for køkkener, men har løsninger til hele dit hjem. Gå på opdagelse i vores andre kategorier og se hvordan du kan skabe en rød tråd mellem rummene.

Cassoe 26
Cassoe 10

Fuldend badeværelset med produkter fra Cassøe

Cassøe er dansk kvalitet og et stilrent design, der elegant sammensmelter med din stil. Cassøe har alt, hvad du skal bruge fra badarmatur og bruser til badeværelsesspejle.

Bliv klogere på mulighederne og få inspiration til drømmebadeværelset.

Se mere her

Nordic - Klassisk landkøkken

Nytænkning af det klassiske landkøkken

Nordic er et romantisk landkøkken med fyldningslåger og charmerende detaljer. Med inspiration fra herregårdskøkkenet og de klassiske herskabslejligheder får du et landkøkken, der har dybe rødder i nordisk kultur.

Udforsk Nordic

Forever Oak

Inviter naturen indenfor.

Udforsk nyheden