Visualiser din drøm

Se hvordan farver og materialer fungerer sammen i forskellige køkkener i Invitas CreativeLab 3D Designer.

Prøv 3D Designeren

Dedikeret til din

DRØM

En køkkendrøm kan blive vakt af mange ting; en flamme, smagen af en god grillbøf, eller en annonce i et magasin. Det er i virkeligheden ikke så vigtigt, hvordan din gnist bliver tændt. Det vigtigste er, at den ikke bliver slukket, når du taler med dem, der skal hjælpe dig med det praktiske.

Bliv inspireret
Eksklusivt køkken i Dark Nature med gastroskab fra Invita

Dark Nature

Mød Invitas eksklusive køkkenserie Dark Nature, hvor design og funktionelle detaljer skaber en unik ramme for hverdagen og for gæstemiddagen. Den varme glød og bæredygtigt træ er gennemgående i Invitas nye køkkenmodel. Dark Nature ligger op til at man kombinerer på tværs for at skabe sit helt eget look.

Bliv inspireret

Invita

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på dit nye køkken afhænger af køkkenets størrelse, materialevalg og design. Vi har kvalitetskøkkener i alle prislejer, og det er dine prioriteringer, der afgør prisen.

Bliv klogere

Inspiration til bad,
bryggers eller garderobe

Vi er mest kendt for køkkener, men har løsninger til hele dit hjem. Gå på opdagelse i vores andre kategorier og se hvordan du kan skabe en rød tråd mellem rummene.

Lækkert køkken i jungle grøn og grå
Lækkert mix and match køkken i jungle grøn fra Invita

Kulør på køkkenet

GO GREEN - Se den nye farve Jungle og det cool grønne køkken med ekstra plads til mad og hygge. Hos Invita dyrker vi den grønne trend "Upbeat Nature", hvor det grønne spiller hovedrollen i indretningen. Mix og match farver og skab et friskt udtryk i køkkenet.

Gå på opdagelse

Nordic - Klassisk landkøkken

Nytænkning af det klassiske landkøkken

Nordic er et romantisk landkøkken med fyldningslåger og charmerende detaljer. Med inspiration fra herregårdskøkkenet og de klassiske herskabslejligheder får du et landkøkken, der har dybe rødder i nordisk kultur.

Udforsk Nordic

GLØD

Naturen kaldte. Vi lyttede. Her er resultatet.

Udforsk konceptet