Invita tilfører værdi til dit projekt

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
Susannes nye køkken

Vi ved, hvad kunderne efterspørger i dag – og i morgen

Når du vælger Invita som leverandør, får du en samarbejdspartner, der har en unik viden om markedet og de tendenser, der rører sig inden for eksempelvis løsninger til køkken og bad. Vi ved, hvad kunderne efterspørger i dag – og i morgen, for vi følger udviklingen grundigt.

Høj kvalitet - Med Invitas skræddersyede indretningsløsninger får du høj kvalitet og unikke og tilpassede løsninger, der gør boligerne attraktive i mange år fremover. Flotte og originale indretnings-løsninger øger altid tiltrækningskraften, værdien og omsætteligheden af boligerne.

Attraktive tilkøb - Invita giver dig også mulighed for at tilbyde dine kunder nogle attraktive tilkøb, så løsningen kommer til at passe bedst muligt til den enkelte kunde og vedkommendes behov. Det giver tilfredse kunder.

Kompetent sparring - I projekter ser vi især os selv som rådgiver og sparringspartner, der er med til at kvalificere løsningerne. Vores løsninger er altid tilpassede det enkelte projekt. Så når du vælger Invita som partner, får du aldrig standardelementer fra et lager. Vi er ordreproducerende, og hver ordre er en særlig opgave for os.