Invita støtter 'Danmark planter træer' med 11.000 træer

Vær med, så det kan vokse sig endnu større

Du kan også være med til at støtte 'Danmark planter træer'. For hver indsamlede 20 kr. plantes ét træ i Danmark.

• MobilePay til nr. 323052 og støt med det beløb, du ønsker
• sms TRÆ til 1234 og støt med 100 kr. + alm. SMS-takst

For mere info se danmarkplantertraeer.dk

'Danmark planter træer' er en indsamling, hvor der samles ind til at plante flere træer i Danmark. Indsamlingen er et samarbejde mellem TV2 og Danmarks Naturfredningsforening. Der sætter fokus på at engagere danskerne til i fælles-skab at gøre en forskel for klimaet ved at plante træer, til gavn for mennesker, natur og dyr.

For hver indsamlede 20 kr. plantes ét træ i Danmark. Derudover går en del af midlerne til bevarelse af rydningstruet skov i Danmark og udlandet. Den danske selvejende institution Growing Trees Network Foundation faciliterer og skaber nye Folkeskove, mens Den Danske Naturfond og WWF Verdensnaturfonden opkøber og bevarer eksisterende skov.

Butik

Skal vi hjælpe dig?

Vores konsulenter er specialister i at aflæse og forstå dine drømme. De hjælper dig med at træffe de rigtige valg og rådgiver om design, materialer, belysning og funktionel indretning, der matcher dit budget.

Tag en gratis og uforpligtende snak med vores konsulenter, og få liv i køkkendrømmene.

Book en gratis designaftale

Katalog 2019

Inspirationskatalog

Kom med på en rejse ind i vores verden af nytænkende og detaljerede løsninger. I vores kataloger finder du alt til køkkenet, priser, tilbehør, der kan personliggøre dit køkken og en guide til køkkenkøbet.

Gå på opdagelse i kataloget