RE:Duce

RE:Duce handler om at træffe gode valg. Det handler om de krav, vi stiller til bæredygtig produktion, til vores samarbejdspartnere og til de produkter, vi vælger at tilbyde i vores sortiment.

Et bæredygtigt valg er et, der holder længe. RE:Duce handler også om at hjælpe dig med at træffe mere bæredygtige og mere klimavenlige valg. Vælg miljømærkede produkter, vandbesparende vandhaner og hvidevarer med den højeste miljøcertificering.

Vi tilbyder også praktiske indretninger, der hjælper dig med at sortere affald eller holde råvarer friske længere. Alle valg, du træffer, påvirker - også de små.

Bæredygtig livsstil i køkkenet

Flere og flere forbrugere træffer hver dag aktive valg, der fremmer klimaet og miljøet. Køkkenet er et sted, hvor vi tilbringer meget tid, og hvor der er store muligheder for at leve bæredygtigt. Hos INVITA ønsker vi at inspirere dig til, hvordan du kan leve mere bæredygtigt i dit køkken, samt hvordan du kan renovere dit køkken på en bæredygtig måde.

Vi tror på, at man kan gøre en forskel - både stort og småt.

I køkkenet er der en hel del, vi kan gøre for at leve bæredygtigt. Her er vores tips:

  • Hav energibesparende hvidevarer
  • Hav vandbesparende vandhaner
  • Prioritér bæredygtigt og miljømærket køkkenindretning
  • Brug miljømærkede rengøringsprodukter
  • Spis mere grønt og stræb efter at undgå madspild


 

Vores klimamål - vi skal reducere CO2-udslip med 72%

INVITAs moderselskab, Nobia AB, har som ét af de første store køkkenfirmaer vedtaget FN's videnskabelige klimamål for at bidrage til at begrænse temperaturstigningen til 1,5 grader.

Læs mere om Science Based Target