Vælg en bordplade med integreret vask

Få et badeværelse, der emmer af velvære og afslapning med en stilren, helstøbt bordplade med vask. Bliv klogere på materialevalg og dine muligheder.
Fordele ved en helstøbt bordplade

Badeværelset er på mange måde blevet et velværerum, hvor små detaljer og flotte overflader går hånd i hånd. En helstøbt bordplade med vask strømliner dit badeværelse med et elegant look.

Derudover kræver den støbte håndvask minimal vedligeholdelse og er hygiejnisk, fordi du undgår samlinger, hvor skidt og snavs samles.

 Få 11 uundværlige fifs til badeværelset

Athena Highline
Athena Highline
Lad praktik og æstetik gå op

Når det kommer til at vælge bordplade til badet, vægter design og praktik lige tungt. Dit badeværelse skal have et udtryk og en stemning, der får dig til at sænke skuldrene. Samtidig er praktiske overflader et must for at holde badeværelset pænt i hverdagen.

Med en helstøbt bordplade med vask kommer æstetik og praktik i balance, og du kan med stor frihed vælge mellem de mange bordpladematerialer, der alle er holdbare, resistente og nemme at rengøre.

Få hjælp til dit nye bad

Athena
Armatur og vask skal passe sammen

Når du vælger armatur, skal du sørge for, at der er plads mellem håndvasken og armaturet til at vaske hænder og skylle ansigtet.

Udover de praktiske behov er armaturet med til at skabe et harmonisk og lækkert udtryk på badeværelset. Vælg eksempelvis, om armaturet skal være klassisk i krom eller børstet stål eller mere moderne i messing, sort eller hvid.

Tip: Skab et gennemført look med en bundventil og overløbsring, der matcher nuancen på armaturet.

Vælg et armatur til badeværelset

Undgå trængsel på badeværelset

Bliver der trængsel på badeværelset om morgenen, fordi der både skal lægges mascara, børstes tænder og trimmes skæg, kan det lette morgentrafikken med to vaske.

Vælger du to vaske, skal du sørge for, at dit badeværelsesspejl enten er lige så bredt som bordpladen, eller at du har to separate spejle - et over hver vask.

Vælg det rigtige badeværelsesspejl

Athena Highline

Athena Highline bad
Athena Highline bad
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
Everline

Bestil bordplade efter mål

Vælger du en helstøbt bordplade med vask, kan den laves i specialmål, så den passer nøjagtigt til dit badeværelse.

Det giver dig frihed til at vælge præcis det badeværelsesmøbel og bordplade, der passer til dit drømmebadeværelse.

 

Er du ikke til det helstøbte look?

Er en fuldstøbt vask ikke dig, kan du vælge en bordplade med en separat porcelænsvask ovenpå. I det tilfælde vil bordpladematerialer som massivt træ, keramik og granit være oplagte muligheder.

Du kan også få badeværelsesvasken nedfældet i bordpladen. Til sådan en løsning kan du vælge en bordplade i det prisvenlige og praktiske laminat eller linoleum.

Bliv guidet i badmaterialer

Gør dine drømme til virkelighed

Kom dit drømmebadeværelse et skridt nærmere med hjælp fra vores dygtige indretningseksperter.

Book et gratis designmøde eller besøg din nærmeste Invita-butik.

Beton og terazzo