Fra 70’er brunt til lys minimalisme

FØR

Fra 70’er brunt til lys minimalisme

Da Camilla og hendes familie købte deres hus, var det ikke ligefrem på grund af husets 70’er badeværelse. Faktisk syntes Camilla, det næsten var pinligt, når gæster skulle benytte badeværelset. Familien besluttede derfor at realisere deres drøm om et minimalistisk og lyst rum med funktionelle løsninger og plads til børn. Med hjælp fra Invita er drømmen nu gået i opfyldelse.

Fra 70’er brunt til lys minimalisme

EFTER

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup
Fra 70’er brunt til lys minimalisme

Øje for de personlige løsninger 

Camilla er i dag særlig glad for sin skuffe-i-skuffe-løsning, som konsulenten Alex fra Invita foreslog. ”Man har så mange små nipsting på et badeværelse. De fylder ikke meget, og i dybe skuffer ender det hele med at flyde rundt. Jeg er simpelthen så glad for Alex’ løsning. Der kan være meget mere i skufferne, og man har styr på det hele”, fortæller Camilla.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København
Fra 70’er brunt til lys minimalisme
"
Vores badeværelse er blevet et rum, vi har lyst til at være i, og nu står vi nok lige lidt længere under bruseren end før.
Camilla
Fra 70’er brunt til lys minimalisme

CAMILLA

Fra 70’er brunt til lys minimalisme

Varme i væggen fremfor håndklædetørrer

”Vi var i tvivl om, hvorvidt vi skulle have en håndklædetørrer op på væggen, for vi synes ikke, at de er specielt pæne. Her kom Alex igen på banen med god rådgivning”, siger Camilla. Det gamle badeværelse skulle alligevel rives helt ned, så Alex foreslog, at familien lagde varmerør i den nye væg: ”Nu hænger vi bare de våde håndklæder på almindelige knager på væggen, så fungerer det som håndklædetørrer”,  forklarer Camilla.

Fra 70’er brunt til lys minimalisme
"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København
"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

3D-tegninger gør en forskel 

Det kan være svært at vælge elementer og løsninger til et nyt badeværelse, så her kan 3D-tegninger virkelig gøre en forskel. ”Invita var ude og tage mål til 3D-tegninger, og Alex har været super god til at ændre i tegningerne, hvis vi ville se andre løsninger. Det har gjort det nemt at tage den rigtige beslutning, fordi 3D-tegningerne ligner det virkelige rum så godt ”, fortæller Camilla.

Fra 70’er brunt til lys minimalisme

 

Book en designaftale

Hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig, kan du booke en gratis designaftale med en indretningskonsulent og få personlige råd og vejledning.

Sort og hvidt med kontrast og effekt

Se vores køkkenserier

Vi har også et køkken, der passer til dig!

Livstids garanti

Livstids garanti

Se hvordan du slipper for bekymringerne

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg