Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger af dine drømme, prioriteringer og badeværelsets størrelse. Du kan finde badeværelser i alle prisklasser, og uanset hvad du vælger, får du en løsning af høj kvalitet.

Nedenfor kan du se en række priseksempler, der giver en indikation på, hvad forskellige løsninger koster. Den viste pris er for skabe, skuffer, låger, og bordplade.

Una modehvid bad
Ikon og Urban bad

Den populære model   kr. 17.311,-

Una titanhvid med bøjlegreb i stål. Bordplade med glasvask "Colombo Grå blank", 122x51 cm. Newform "Extro" armatur i krom. Invita spejl, 118x85 cm.

Den ekstraordinære model   kr. 48.860,-

Ikon i natur eg. Vægskabe i Urban titanhvid. Bordplade "Vetro Bianco" 23 mm. "Bristol" vask. Newform "XT" armatur i hvid. "IN Bech 6 mm" kantpoleret spejl med sandblæst stribe i top, 182x93 cm.

Se prisen på dit drømme­bade­værelse

Når du køber et nyt badeværelse hos Invita, har du utallige muligheder for at sammensætte baddesign og materialer. Det betyder, at prisen på dit nye badeværelse afhænger af de valg, du tager, når du vil skabe det badeværelse, du drømmer om.

Grafisk baggrund
Trendline bad

Hvad påvirker ellers badeværelsesprisen?

Prisen på dit badeværelse bliver også påvirket af andre faktorer som udgifter til VVS, el-, gulv- og malerarbejde. Vil du eksempelvis have vasken eller bruserummet flyttet, skal du ligeledes flytte rør og afløb.

Vil du holde prisen nede, kan du derfor vælge at lade de forskellige elementer beholde sin placering.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Prioritér dit budget

Vi ved, at der er et budget, der skal overholdes, og at det hurtigt kan blive brugt, hvis du kun vælger de dyreste og mest eksklusive løsninger. Derfor er det en god idé at overveje, hvilke elementer der er vigtige for dig.

På den måde bliver det lettere at prioritere, og du får et resultat, der passer til dit budget og dine behov, og som du kan nyde at opholde dig i mange år frem.

Granit bordplade bad

Et hyggeligt badeværelse

Spar de rigtige steder

På badeværelset går indretning og pris hånd i hånd – og indretningen er altafgørende for, hvor meget glæde du får ud af badeværelset.

Du kan eksempelvis hurtigt blive træt af at have prioriteret en dyr bordplade frem for smarte opbevaringsløsninger, hvis du og din familie bliver nødt til at kæmpe om retten til skabsplads.

Få gode råd til indretningen af dit badeværelse.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Undgå at sætte din drøm på pause

Hos Invita behøver du ikke at udskyde drømmen om et nyt badeværelse. Vi tilbyder nemlig finansiering, så du kan gøre dit badeværelse til en realitet og betale af løbende.

Vælger du at bruge vores løbende finansiering, skal du ikke bekymre dig om udbetaling, renter, gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Prisen på dit badeværelse er nemlig præcis den samme, som den vil være, hvis du betaler hele beløbet med det samme.

3D Designer

Skuffeindsatser til badeværelset

Få svar på dine spørgsmål

Har du spørgsmål til priser, materialer, indretning eller andet i forbindelse med dit nye badeværelse, kan du booke et uforpligtende møde, hvor vores eksperter står klar til at vejlede og inspirere dig.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi din nærmeste Invita, hvor du kan opleve alle vores design og få et klarere billede af, hvad dit drømmebadeværelse koster.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup