Inframe

Stilrent og lækkert badeværelse med rene linjer.

Hvidt badeværelse med egetræslister - model Athena Inframe

Et lækkert badeværelse med kant

Inframe er et lækkert design, som kendetegnes ved grebsløse låger, der indrammes af smalle lister i finér eller en af Invitas designfarver. Designets rene linjer giver et lækkert badeværelse med et æstetisk ydre, og hvor godt tænkte detaljer sikrer, at du ikke går på kompromis med funktionaliteten.

Med Inframe får du et stilrent badeværelse, der bogstaveligt talt har kant. Listerne giver en elegant opdeling af de minimalistiske fronter på dine badeværelsesskabe og -skuffer – en diskret men effektfuld detalje.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Designtilvalg med unikke muligheder

Du kan kombinere Inframe med alle Invitas låger, så du frit kan vælge mellem låger i højglans, træfinér, laminat og malede låger, alt efter hvad der tiltaler dig og dine krav til vedligeholdelse. Lister kan du vælge i forskellige træfinérer og Invitas designfarver.

Det giver dig utallige muligheder for at få et lækkert badeværelse, der udstråler personlighed og tilfredsstiller dine æstetiske smagsløg.

Se alle Invitas badmodeller.

Inframe bad

Præg udtrykket med badeværelseselementer

Farvevalget er blot én af flere muligheder for at give det stilrene badeværelse personlig karakter, hvor også valget af materiale og tilbehør er med til at fuldende stilen.

Inframe er et godt eksempel på et lækkert design, der tillader at bryde de traditionelle rammer. Vælg eksempelvis et armatur i et iøjnefaldende materiale eller innovativt design.

Hent inspiration til dit stilrene badeværelse i badgalleriet.

Kom nærmere et lækkert badeværelse

Vejen til et lækkert badeværelse er brolagt med drømme, skræddersyede løsninger og kompetent vejledning. I din nærmeste Invita-butik kan du lægge de første sten på vejen mod det badeværelse, du går og drømmer om.

Lad dig inspirere af andres løsninger, og hør hvad vores kunder siger om samarbejdet med os.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Spørg vores konsulenter

Du kan altid spørge vores eksperter til råd om, hvordan du får et lækkert badeværelse. Spørg i butikken eller book en gratis designaftale med en af Invitas indretningskonsulenter.

Med udgangspunkt i dine drømme får du personlige råd og vejledning om, hvordan vi kan omsætte dine drømme om et lækkert badeværelse til virkelighed med skræddersyede og kreative løsninger.

5 nemme trin til et nyt badeværelse

Målskitser: Standard-badelementer

Du kunne måske også være interesseret i...

EasyTouch - At åbne og lukke skuffer. Uden hænder!

Skabe og skuffer

EasyLuk er standard i alle Invitas skuffer og gør det til en lydløs fornøjelse at arbejde i køkkenet.

Vælger du en grebsfri løsning kan du få EasyTouch på skuffer og overskabe. Så åbnes og lukkes skuffen med et lille puf med hænder, hofter eller knæ – praktisk, når du har hænderne fulde.