Skydedøre og skydelåger
til alle hjemmets rum

Opbevaringsløsninger skal gerne være både elegante og funktionelle. Derfor er skydedøre et oplagt valg i mange tilfælde. Skydelåger kan optimere pladsen i din bolig, og lågernes elegante design kan være netop det, der giver dit rum en følelse af funktionel luksus. 

 

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Èn løsning med mange fordele

Du får mange fordele, når du vælger skydelåger til din bolig i stedet for traditionelle garderobeskabe:

Skydedøre sparer plads i smalle rum
Opbevaringsplads fra gulv til loft
Elegant opbevaringsløsning
Udnyt pladsen ved skråvægge
Lydsvag løsning med nem betjening

Lamelskydedøre

Bryggers

Brug skydedøre i smalle rum

En stor fordel ved skydedøre er, at de åbner til siden i stedet for ud i rummet. Dermed optager skydelåger ikke plads i rummet, når lågerne er åbne.

Med skydedøre får du dermed en praktisk løsning, der muliggør god opbevaringsplads - selv i små eller smalle rum. Netop derfor er skydedørsskabe også en populær løsning til garderoben og bryggerset, hvor pladsen kan være trang.

inspiration til skydedøre i bryggerset.

"
Vi har fået langt mere opbevaringsplads, og køkkenet er meget mere funktionelt. Tingene er på rette plads, når man arbejder i køkkenet
Leonardo Snelleman, København

Opbevaringsplads helt til loftet

Når hver eneste kvadratmeter tæller, er skydedøre en ideel løsning. Skydedørsskabe kan gå hele vejen fra gulv til loft, så du bag skydelågerne kan udnytte al den tilgængelige plads.

Rummet bag skydelågerne kan du indrette efter dine ønsker, så du kan have plads til alle dine ting – uanset om det er tøj, hvidevarer eller andet.

Elegant opbevaring

Ved at have skydedøre, som går hele vejen fra gulv til loft, fungerer skydelågerne som en elegant og integreret del af indretningen. Derved slipper du også for at støv samler sig oven på dine skabe.

Med skydedøre kan du både give et designmæssigt modspil til din indretning eller understrege stilen i rummet. Du kan eksempelvis vælge en mørk skydelåge til et lyst rum, hvis du vil give rummet kant og karakter. Find ideer og inspiration til din indretning her.

"
For os er køkkenet det vigtigste rum. Det er her, vi samles og opholder os mest
Majbritt Lange, Videbæk

Skydedøre og skydelåger på mål

Hos Invita skræddersyr vi dine skydedøre til dine behov. Vi tilpasser skylågerne efter rummets mål, og du har samtidig mulighed for at designe skydedørene efter dine præferencer.

Du kan vælge dine skydedøre i flere flotte materialer. Vælg eksempelvis en glas- eller spejlfacade, som giver en stor forandring og et visuelt løft for små midler.

Alle Invitas skydedøre fremstilles i gedigne materialer, så du er sikret en stærk kvalitet, der tåler dagligt brug.

Invita skydedøre - til skråvæg

Skråvægge med skydelåger

Rum med skråvægge eller skæve hjørner kræver funktionelle og smarte løsninger. Her er skydedøre en oplagt løsning, da de kan udnytte alle kroge i rummet.

Skydedørsløsninger fra Invita er derfor din mulighed for at udnytte alle kvadratmeter i din bolig.

Lydsvage skydelåger med let betjening

Vælger du en soft-luk funktion til dine skydedøre, slipper du for låger, der smækker, når du lukker dem. Positionsstoppet i soft-luk mekanismen sikrer nemlig en blød lukkefunktion uden larm.

Derudover er skydelåger fremstillet i et let materiale, som gør dem nemme at betjene. Det kræver ikke andet end en blød bevægelse for at skyde lågerne til side. 

Skydedøre til alle rum

Funktionaliteten i skydedøre gør dem til en særdeles velegnet opbevaringsløsning i alle hjemmets rum. Skydelågerne kan nemlig skabe nye rum og nye funktioner.

Eksempelvis kan du hurtigt få det viktualierum, du altid har drømt om eller gemme maskinparken i vaskerummet væk bag de glidende låger. 

Få tips om at skabe rum i boligen med skydedøre.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Få gode råd om skydelåger

Hos Invita står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, når du skal bygge nyt. Har du spørgsmål om skydedørslåger kan du booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores erfarne indretningskonsulenter.

Du er naturligvis også velkommen til at besøge din lokale Invita forhandler, hvor vi kan vise dig vores store sortiment af skydedøre.