Garderobeskabe med et personligt touch

Med en velovervejet indretning af dine garderobeskabe får du et overblik, der gør det lettere for dig at holde orden i dit klædeskab.

"
Vi valgte Invita, fordi de kunne lave et smart og rummeligt køkken til os på trods af, at det ikke er det største køkken, vi har
Tina Levring, Silkeborg

Let adgang til hele klædeskabet

Kan du nikke genkendende til, at du har taget det tøj, der lå øverst i dit klædeskab, fordi dit garderobeskab har virket en anelse uoverskueligt? Det kan det let komme let til, hvis der ikke er orden i dit klædeskab.

Vælg et skab med udtrækshylder, trådkurve, sko- og bukseudtræk for at gøre indretningen mere funktionel.

Hos Invita finder du et stort udvalg af praktiske og funktionelle garderobeskabe, der er fremstillet i elegante design.

Garderobeløsning med skydelåger i spejlglas | Invita

Få mest ud af dine garderobeskabe

Du kan vælge garderobeskabe i enten standard- eller specialmål. Vores garderobeskabe i standardmål er alle fremstillet med en gennemtænkt indretning af klædeskabet, der gør, at du får god opbevaringsplads.

Har du specielle ønsker til dine skabe, kan du vælge et klædeskab, der er skræddersyet til dine ønsker. Med garderobeskabe i specialmål, får du mest mulig plads. Samtidigt kan du sammensætte garderobeskabet med detaljer, der passer bedst til organiseringen af din garderobe. 

Soveværelse med garderobeskab i sort eg fra Invita

Flote garderobeskab som passer til skråvægge

Vælg det rigtige garderobeskab

Vil du udnytte pladsen i soveværelset, bør du overveje en garderobe med skydelåger i stedet for traditionelle låger. Fordelen er, at et garderobeskab med skydedøre åbner til siden frem for ud i rummet.

Skydelågerne gør også, at du får en stor åbning, hvilket giver et godt overblik over garderobeskabet. Det gør dem også velegnede, hvis du deler dit klædeskab, så I kan have hver jeres side af klædeskabet.

Frit valg på alle hylder

Efter du har valgt det udvendige design til dit garderobeskab, begynder den indvendige garderobeindretning – og her har du frit valg på alle hylder. Det er vigtigt, at du sørger for, at du får den helt rette kombination af hylder, udtræk og indvendige skuffer. Det gør, at du får mest ud af dit nye garderobeskab.

Det er netop de små, usynlige detaljer, der gør forskellen. At der er tænkt over selv de mindste detaljer, gør den store forskel i din daglige brug af klædeskabet.   

Bukseudtræk

Skuffer med gitter til garderobeløsning

Orden i garderobeskabet

Har du mange nipsting, er det oplagt, at du vælger skuffer med udtræk eller kasser, da de er velegnede til organisering af ting i klædeskabet, der ikke nødvendigvis har en fast plads.

Et andet godt tip er, at du inddeler dit tøj. Det kan du gøre med bøjlestænger, hvor du kan kategorisere skjorter og kjoler efter farve eller arbejds- og hverdagsbrug. Det gør, at klædeskabet bliver mere stringent og overskueligt.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Sæt dit præg på klædeskabet

I et klædeskab er det ikke kun dit tøj, der gerne må være moderne. Understreg din stil ved at sætte et personligt præg på garderobeskabets design.

Du kan eksempelvis vælge form, farve, materiale eller specifikke greb til dine garderobeskabe, som passer bedst til din stil. Lågerne udgør en stor flade, og du bør være opmærksom på, at mørke nuancer sluger mere lys end hvide og lyse nuancer. 

Invita garderobe med skuffer i glas

Samme velkendte kvalitet

Hos Invita er vi kendt for vores kvalitet, og det er vi stolte af. Vores garderobeskabe kommer naturligvis i den samme kvalitet, som du kender fra vores køkkener og bad – både indvendigt og udvendigt.

Vores fornemmeste opgave er, at vi skaber en løsning til dig, som fungerer i det daglige, og som du kan glæde dig over hver dag! 

Garderobeskab med praktiske skuffer til opbevaring

Inspiration til dine garderobeskabe

Der er mange muligheder, når du skal vælge nyt garderobeskab. Er du i tvivl om, hvilken garderobeløsning du skal vælge, kan du finde inspiration til garderoben i vores galleri.

Du er naturligvis også velkommen til at booke en uforpligtende designaftale med vores indretningskonsulenter. Sammen kan vi finde den garderobeløsning, der passer bedst til dig.

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København