Få inspiration til dit bryggers

I bryggersgalleriet finder du en verden af inspiration til dit bryggers. Hvad end du er til minimalistisk design eller klassiske linjer, finder du inspirerende bryggersbilleder til enhver smag i vores galleri.

 

Tankerne bag dit bryggersdesign

Galleriet rummer mange ideer til dit bryggers med et væld af forskellige design. Ved at du klikker på det enkelte billede, kan du læse mere om bryggerset og finde information om, hvilke tanker der ligger bag bryggersdesignet.

Brug dine ideer til flere rum

De tanker, der ligger bag et design, kan du bruge i flere rum. Når du bruger samme front i bryggerset til køkkenet, badeværelset eller garderoben, skaber du en rød tråd i indretningen. På den måde kan du skabe en gennemgående trendy stil, der passer til dig.

Fra bryggersinspiration til virkelighed

Er du faldet for et bestemt bryggersdesign blandt vores inspirationsbilleder? Alle design fra billederne kan du finde og se nærmere på hos din nærmeste Invita, så du kan gøre bryggersinspirationen til virkelighed.

"
For os var valget let. Hos Invita oplevede vi en sjælden indlevelse i vores ønsker og behov
Lisbet Tollstorff, Taastrup

"
Der var et super samarbejde mellem os, Invita og vores arkitekt om hele køkkenet, som både indeholder speciallavet snedkerarbejde og Invitas køkkenelementer
Karen Lorenzen, København

Find inspiration flere steder

Vil du læse mere om bryggerser og samle mere bryggersinspiration?

Gå på opdagelse i vores Tips & Trends, hvor du kan finde endnu mere inspiration til dit bryggers og læse om tidens tendenser inden for bryggers, køkken og andre rum i hjemmet.

Du kan også besøge vores bryggersside, hvor du kan finde yderligere information om et nyt bryggers fra Invita og samle mere inspiration til bryggerset.

Invita Virtual Reality

Et bryggers med skydedøre

Det moderne bryggers har flere funktioner, og det stiller krav til indretningen. Bruger du eksempelvis dit bryggers som entré eller vaskerum, er skydedøre en elegant og pladsbesparende løsning.

Få mere inspiration til, hvordan du indretter et indbydende og praktisk bryggers.

Kom et skridt nærmere drømmen

Vil du gøre din bryggersinspiration til virkelighed, er du velkommen til at booke et uforpligtende møde med en af vores indretningskonsulenter. Med dine ønsker i centrum rådgiver vi dig om alt fra design til smarte løsninger, og vi kommer gerne med ideer til, hvordan du får det bryggers, du drømmer om.